6 stilingi laikrodžiai iš Kinijos - puikus aksesuaras niekada neišeina iš mados  ()

Šiais laikais vis daugiau žmonių nešioja išmaniuosius laikrodžius. Jie, aišku, atlieka galybę funkcijų, tačiau rankinis laikrodis visų pirma yra stiliaus aksesuaras. Todėl šiame straipsnyje pristatome šešis stilingus laikrodžius iš Kinijos, kurie pasižymi gera kaina. Trys iš jų - tradiciniai ir trys - išmanieji.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Medinis „Bewell ZS“

Mediniai laikrodžiai, nors patinka tikrai ne visiems, dabar yra ant bangos. Jie leidžia parodyti savo kūrybiškumą, atrodo labai gražiai ir dažnai yra lyginami su meno kūriniais. Kadangi ir mediena niekada nėra vienoda, ir šie laikrodžiai niekada nebūna identiški.

„Bewell ZS“ turi ne tik medinę apyrankę, bet ir meinį korpusą. Šis laikrodis patogus nešioti, rodo ne tik laiką, bet ir datą, bei turi kokybišką japonišką mechanizmą, kuris užtikrina, kad „Bewell ZS“ be problemų tarnaus ilgą laiką. Tiesa, nereikėtų pamiršti vieno medinių laikrodžių trūkumo - jie nėra atsparūs vandeniui. „Bewell ZS“ šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 31 eurą.

2. K88H išmanusis laikrodis

Aišku, daug žmonių iš savo laikrodžio nori šio to daugiau. Todėl išmanieji laikrodžiai tokie ir populiarūs. Tačiau dažnai jie atrodo gana prastai, pasižymi nuobodžiu ar net pigiai atrodančiu dizainu.

K88H veikia ir kaip išmanioji apyrankė - jis matuoja jūsų širdies ritmą, nueitus žingsnius, primena pajudėti, jei ilgą laiką sėdite, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Į jį gausite savo trumpąsias žinutes, socialinių tinklų pranešimus bei elektroninius laiškus. Galėsite valdyti ir kaik kurias telefono funkcijas (pavyzdžiui, daryti nuotraukas), o 300mAh talpos baterijos turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui.

K88H atrodo labai neblogai. Tradicinis, subtilus dizainas nekrenta į akį, bet kartu ir tinka įvairiems aprangos stiliams. K88H laikrodis šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 32 eurus, galite rinktis metalinę arba odinę apyrankę.

3. „Forsining F162“

O galbūt jūs norėtumėte tokio tradicinio laikrodžio, kuris padėtų jums išsiskirti iš minios? Naujų, įdomių dizainų rinkoje - begalybė. Vienas iš tikrai intriguojančių pasirinkimų - laikrodis su permatomu ciferblatu.

Nors dabar dėvime masinės gamybos laikrodžius, kurie vienas nuo kito skiriasi nedaug, vis tiek įdomu matyti patį mechanizmą. „Forsining F162“ leidžia jį matyti nuolat - mechanizmas yra dalinai atviras ir tampa paties laikrodžio dizaino dalimi. Kaip matote, galite rinktis iš kelių spalvų. „Forsining F162“ laikrodis šiuo metu kainuoja €21,74.

4. NO.1 F2 - išmanusis laikrodis aktyviems

Ar pamenate tvirtus, specialiai aktyvų laisvalaikį propaguojantiems žmonėms sukurtus laikrodžius su itin tvirtu korpusu? Jie niekur nedingo ir išmaniųjų laikrodžių eroje. NO.1 F2 - pakankamai paprastas, bet kartu ir patikimas laikrodis, kurį norėsite su savimi turėti ir ekstremaliuose žygiuose.

NO.1 F2 skaičiuoja žingsnius, gauna pranešimus iš socialinių tinklų bei telefono, turi termometrą, UV spindulių matavimo prietaisą, chronometrą, altimetrą ir dar daugybę funkcijų. Aišku, yra ir šiek tiek apsaugotas nuo smūgių dėl savo korpuso, bet ir atrodo neprastai. Galėsite rinktis iš trijų spalvų. NO.1 F2 šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 20 eurų.

5. „Skmei 0993“ - skaitmeninis susiduria su analoginiu

Anksčiau vienu metu elektroniniai rankiniai laikrodžiai tikrai buvo madingi. Galbūt tos mados ir nesiilgite, bet kai kuriuos elektroninių laikrodžių elementus galima integruoti ir į pakankamai pradicine išvaizda pasižyminčius aksesuarus.

„Skmei 0993“ turi įprastas rodykles bei tris skaitmeninius ekranus, kurie šviečia tamsoje - vienas rodo savaitės dieną, kitas - valandas ir minutes, o trečias - sekundes. Viskas sutalpinta į kokybišką, vandeniui atsparų korpusą. „Skmei 0993“ šiuo metu kainuoja €12,57, galima rinktis tarp dviejų spalvų.

6. i95 išmanusis laikrodis

Galiausiai, straipsnį reikia užbaigti dar vienu išmaniuoju laikrodžiu. Tai - i95, aukštos klasės išmanusis laikrodis. Jis turi 1,2 GHz procesorių, 512 MB RAM ir „Android 4.3“ operacinę sistemą. Tačiau juo galėsite ne tik naršyti internete.

i95 laikrodis matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, leidžia per atstumą valdyti kai kurias išmaniojo telefono funkcijas. Jis net praneš jums apie orus. Aišku, papildomas programėles turėsite įsidiegti patys. i95 laikrodis kainuoja €71,77.

Rankinis laikrodis - puikus aksesuaras, į kurį verta investuoti. Tačiau jis nebūtinai turi būti brangus. Tiesiog išsirinkite tokį, kuris geriausiai tinka jūsų gyvenimo būdui ir asmeniniam stiliui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()