Lietuvoje prasidėjo prekyba atnaujintais legendiniais „Nokia 3310“ telefonais  ()

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ pradeda prekybą legendiniu telefonu „Nokia 3310“. Jį operatoriaus klientai jau dabar gali įsigyti internetinėje svetainėje, rašoma įmonės pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, tai yra pirmoji šių įrenginių partija, todėl kol kas telefono pasiūla yra labai ribota, o operatorius šiuo metu juos siūlo įsigyti tik pirkimo metu pasirašant ir naują 24 mėnesių trukmės paslaugų teikimo sutartį, kuri kainuos ne mažiau nei 2,9 eurų per mėnesį.

Įmonės komunikacijos vadovas Baltijos šalims Andrius Baranauskas teigė, kad užtikrinus stabilų įrenginių tiekimą juo bus prekiaujama ir salonuose, be reikalavimo pasirašyti paslaugų teikimo sutartį, tačiau nesiryžo prognozuoti, kada tai įvyks.

Šis telefonas pirmą kartą buvo pristatytas vasario pabaigoje, Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress“ parodoje.

Anot įmonės direktoriaus Petro Masiulio, šio modelio telefonai patiks ir vyresnio amžiaus žmonėms, ir madingiems miestiečiams, prisimenantiems laikus, kuomet „Nokia“ buvo mobilaus telefono sinonimas. Šie telefonai ypač patiks ir tiems, kam reikalingas telefonas su ypatingai ilgai veikiančia baterija.

Prieš 17 metų pristatytos naujosios „Nokia 3310“ versija sveria 79 g ir po vieno baterijos įkrovimo gali būti naudojama apie 22 valandas. Palyginimui, originaliosios „Nokia 3310“ naudojimo laikas buvo 10 kartų trumpesnis. Tiesa, jei naujasis įrenginys bus naudojimas tik budėjimo režimu, 1200 mAh talpos baterijos pakaks visą mėnesį.

Legenda tapęs telefonas turi 240×320 mm dydžio, 2.4 colių spalvotą, lietimui nejautrų ekraną su poliarizuota danga, kuri leidžia geriau matyti informaciją net ir šviečiant saulei.

Naujam gyvenimui prikeltame telefone yra mikro USB jungtis aparato viršuje ir ausinių lizdas, kaip įprasta – apačioje.

Viena didžiausių naujovių – integruotas 2 MP fotoaparatas su LED blykste ir vieta MicroSD kortelei. Ją galima įdėti šalia SIM kortelės, nuėmus telefono nugarėlę ir išėmus bateriją.

Telefono operacinė sistema – „Series 30+“ – specialiai bendrovės „Mediatek“ sukurta šiam „Nokia“ telefonui. Ji vartotojams leis atsisiųsti šiam telefonui skirtas programėles.

Naujame telefono modelyje vartotojai atras ir klasika tapusį žaidimą „Gyvatėlė“, kurį sukūrė Prancūzijos žaidimų gamintoja „Gameloft“.

„Nokia 3310“ naudotojai galės naršyti ir internete, naudodami naršyklę „Opera“.

Telefonų kaina – nuo 55 Eur.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: