Didžiausią skandalą sukėlę „Samsung“ telefonai pervadinti į „FE“ ir vėl atkeliavo į prekybą (Video)  ()

Didžiausia pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintoja „Samsung Electronics“ pranešė, kad anksčiau atšaukti „Galaxy Note 7“ telefonai, kurių baterijos sprogdavo, bus perdirbti ir šią savaitę Pietų Korėjoje bus pradėta prekyba naujais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji telefonai vadinsis „Galaxy Note FE“ ir jų gamybai bus panaudotos nepanaudotos atšauktų „Galaxy Note 7“ detalės.

Iš pradžių prekyba jais bus pradėta Pietų Korėjoje penktadienį, ir kainuos jie 611 JAV dolerių, tai yra maždaug tris ketvirtadaliai „Galaxy Note 7“ pirminės kainos.

Bendrovė skelbia, kad pasiūla bus ribota ir sudarys tik 400 tūkst. vienetų. Dėl prekybos šiais aparatais užsienyje bus apsispręsta vėliau, nurodoma kompanijos pranešime. Jame taip pat pabrėžiama, kad „Galaxy Note FE“ yra „visiškai saugūs“.

Kaip žinoma, „Galaxy Note 7“ telefonai buvo susiję su didžiausiu skandalu „Samsung“ istorijoje. Pernai rugpjūtį rinkai pristatyti telefonai, turėję konkuruoti su amerikiečių kompanijos „Apple“ gaminamais „iPhone“ išmaniaisiais. Tai taip pat buvo vienas brangiausių „Samsung“ telefonų. Jo kaina prasidėjo nuo 850 JAV dolerių.

Tačiau kompanijai teko atšaukti ką tik išleistus telefonus, nes jų baterijos ėmė perkaisti ir kai kuriais atvejais užsidegdavo. Vėliau „Samsung“ mėgino keisti telefonus, tačiau ir naujosios partijos telefonai užsidegdavo.

Galiausiai buvo nuspręsta „Galaxy Note 7“ gamybą nutraukti. Aplinkosaugininkai ragino Pietų Korėjuos milžinę mažinti atliekų kiekį ir panaudoti „Galaxy Note 7“ dalis, kurios dar yra tinkamos naudoti.

Kaip ir jo pirmtakas, „Galaxy Note FE“ turės 5,7 colio įstrižainės ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()