Dar viena beprotiška akcija Kinijoje: dvigubos kameros flagmanų žudiku vadinamą „Leagoo T5“ šią savaitę galima įsigyti tik už $79.99  ()

Artėjantis ruduo kaip ir kiekvienais metais suaktyvina prekybininkus – po atostogų grįžtantys pirkėjai ima rūpintis kasdieniniais dalykais ir greitai prisireikia naujų daiktų. O kur dar pasiruošimas studijoms ar mokyklai. Ne išimtis ir Kinijos gamintojai, kuriems iš vis, fantazijos tokioms akcijoms niekada netrūksta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą už akių užkliuvo įdomi akcija „Leagoo T5“ išmaniajam telefonui – pasiūlymas tikrai geras ir sunku jam atsispirti, jei iš vis rūpi tokios klasės išmanusis telefonas.

149,99$ dolerius kainuojantis „Leagoo T5“ nuo rugpjūčio 14 d. iki rugpjūčio 19 d. siūlomas už 79,99$ kainą. Nuolaida tikrai įspūdinga, tad nekeista, jog turi papildomų sąlygų – ji galioja tik pirmiems 5 pirkėjams kiekvieną dieną perkant 12 val. Lietuvos laiku. Visi likę šiomis dienomis telefoną galės įsigyti irgi su nuolaida, bet kiek mažesne – už 129,99$. Pastaroji nuolaida galios iki pat rugpjūčio 21 d.

Žinoma, kad ir kokia gera kaina, bet daiktas turi būti jos vertas. Šią vasarą pristatytas „Leagoo T5“ iš karto tapo vienu iš įdomiausiu dvigubos kameros telefonu vien dėl neįtikėtos savo kainos. Pagal parametrus dabartinėje Vakarų rinkoje turėtų kainuoti ne mažiau kaip 400€, o net ir lyginant su kitais beprotiškais Kinijos gamintojų pasiūlymais, turėtų kainuot bent jau netoli 200€.

Štai todėl vieni jį pavadina šio mėnesio agresyviausiu išmaniuoju, kiti – dvigubos kameros flagmanų žudiku. Kad ir kaip pavadinsi – nepagadinsi: telefonas tikrai išskirtinis ir pagal savo parametrus yra nerealiai pigus. Bent jau akcijos metu. Vien iš telefono charakteristikų matyti, jog jokiame pasaulio taške nerasite ne tik pigesnio, bet ir tiek pat kainuojančio telefono, kuris turėtų dvigubą galinę vaizdo kamerą (13 Mpx + 5Mpx), 13 Mpx raiškos priekinę kamerą, metalinį korpusą, Full HD raiškos 5,5 colio „SHARP®“ ekraną, apsaugotą su „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu, 4 GB RAM ir 64 GB flash atminties.

Iš vis, 4 GB RAM – flagmanų etalonas, tiek turi jau garsieji „Samsung Galaxy S8“, „LG G6“, „Huawei P10“. Ir ne keista, nes 4 GB RAM šiuo metu laikoma etaloniniu atminties kiekiu – apie tai savo nuomonę labai aiškiai išsakė kompanija „Huawei“.

Žinoma, „Leagoo T5“ tikrai nepretenduoja į flagmanų našumą – tai vidutinės klasės telefonas. Todėl jame naudojamas procesorius - itin dažnai biudžetiniuose modeliuose sutinkamas lustas „MTK6750T“, dirbantis kartu su „Mali-T860“ vaizdo posisteme. Pagal našumą su garsiausiais flagmanais jis nepakovos, bet šiai dienai jo pajėgumų daugiau nei per akis visoms būtiniausioms užduotims atlikti.

Nežiūrint kainos, esminis telefono privalumas – jo kameros. Tiek galinės, tiek ir priekinės kameros pikselio dydis siekia 1,12 µm, tad telefonas pagal nuotraukų kokybę turi didelių pretenzijų lygiuotis net į tokį galingą flagmaną kaip „LG G6“, kurio kamerų pikselio dydis yra analogiškas.  Pristatydama „Leagoo T5“ kompanija neatsitiktinai didžiausią dėmesį skiria kameros kokybei – pagal šį parametrą telefonas drąsiai aplenkia daugelį konkuruojančių biudžetinių telefonų.

Verta paminėti ir f2.0 diafragmą – vidutinės kainos segmente dažniausiai gaminami telefonai su f2.2 ir aukštesne diafragma, tačiau kuo ji mažesnė, tuo daugiau šviesos patenka į jutiklį ir tuo geresnės kokybės nuotraukos gaunamos net prie menko apšvietimo. Be to, gamintojas žada, kad su 52 mm portretine kamera darytose nuotraukose po išdidinimo puikiausiai matysis net ir akių blakstienos. Negana to, nuotraukos bus papildomai automatiškai apdorojamos naudojant „Dual-Cam“ ir „Binocular Stereo Vision“ technologijas bei giluminio mokymosi algoritmus.

Žinoma, tikėtis visais atvejais lygiavertiškos konkurencijos su flagmanais „Samsung Galaxy S8“ ar tuo pačiu „LG G6“ būtų naivu, bet daugeliu atveju nuotraukų kokybė būtų labai panaši.

Įdomu tai, kad šis telefonas iš karto gamintas su pritaikymu užsienio rinkoms, todėl palaiko visus Europos, tame tarpe ir Lietuvos 4G dažnius. Turbūt patys kinai jau pripratę pusdykiai parduodamais telefonais, tai geriausia tokiomis kainomis stebinti europiečius.

Dažnai „Leagoo T5“ palyginamas su „Redmi Note 4“ išmaniuoju telefonu, kuris yra tapęs beveik biudžetinio segmento etalonu. Verta pastebėti, jog „Redmi Note 4“ turi galingesnį procesorių, tačiau pagal kamerą ir kainą su nuolaida ženkliai atsilieka nuo „Leagoo T5“.

 

LEAGOO T5

Redmi Note 4

Display

5.5 inch,FHD, SHARP display, Corning Gorilla Glass 4

5.5 inch, FHD

CPU

8-core

8-core

RAM

SAMSUNG 4GB

4GB

ROM

SAMSUNG 64GB

64GB

Rear Camera

SONY 13MP+ OV 5MP

13.0MP

Front Camera

OV 13MP

5.0MP

Fingerprint ID

Front Mounted

Back

VoLTE

Support

Support

CNC Metal Body

Yes

Yes

Battery

3000mAH LG

4100mAh

Quick Charge

5V2A

5V2A

Price

$129.99  ($199.99 - $70)

$167.99

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: