Atnaujinimo sulaukė „Vernee Mars Pro“: geriausią kainos/parametrų santykį turintis išmanusis su 6 GB RAM  ()

Dar praeitą savaitę rašėme, kad biudžetinių telefonų gamintojai iš Kinijos stipriai „buksuoja“ su reguliariais telefonų atnaujinimais ir jų kartais reikia laukti pusmetį ar metus. Tada minėjome ir „Vernee“, bet ši kompanija rimtai pasiryžo įrodyti, kad nuo šiol su atnaujinimais ji neturės jokių bėdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiūrėsime, kaip seksis, bet šį mėnesį tai jau antras atnaujinimų paketas. Prieš savaitę rašėme apie „Vernee Thor E“ skirtą atnaujinimų paketą (beje, jis buvo jau antras šiais metais), o dabar išplatintas pranešimas spaudai, kad išleistas pirmasis OTA atnaujinimo paketas „Vernee Mars Pro“ išmaniajam telefonui.

Priminsime, jog „Vernee Mars Pro“ anonsuotas 2017 metų birželio mėnesį, taigi, prieš du mėnesius. Programinis atnaujinimas po 2 mėnesių nuo oficialaus anonso – labai geras rezultatas.

Tuoj po išleidimo ir net iki dabar „Vernee Mars Pro“ yra laikomas geriausią kainos/kokybės santykį turinčiu telefonu tarp visų 6GB RAM turinčių modelių. Nežiūrint itin geros kainos, jis dar pasižymi metaliniu korpusu, „Amoled“ ekranu, 8 branduolių procesoriumi, trečios kartos „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu ir beveik 160€ siekiančia kaina. Visas šis derinukas lemia tai, kad telefonas nuolatos patenka į įvairius TOPus, kaip vienas iš geriausių šios vasaros anonsų.

Bet kaip ir visiems telefonams, programinio optimizavimo per daug nebūna:

  1. Pridėtas Vernee modifikuotas skambėjimo tonas
  2. Optimizuoti garso efektai, sutvarkytas garsumas skambėjimo metu
  3. Optimizuotos kameros funkcijos
  4. Sistemos optimizavimas ištaisant pastebėtas vartotojų klaidas su aliarmo signalu, „Bluetooth“ ryšiu, kalendoriaus melodijos nustatymais.

Tuo pačiu „Vernee“ žada, kad tai tikrai nebus vienintelis „Vernee Mars Pro“ atnaujinimas ir jau ruošiamas programinis paketas, kuris telefoną padarys dar labiau stabiliu. Atsisiųsti atnaujinimus galite iš gamintojo svetainės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: