Nutekėjo įspūdingo „Vernee MIX 2“ nuotrauka: naują madą pradėjo „Xiaomi“, o dabar mažieji Kinijos gamintojai tuoj pralenks net ir šį gigantą?  (1)

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas pristato vis mažesniais ekrano rėmeliais pasižyminčius įrenginius. Tokius telefonus yra pristačiusios ne tik didžiosios kompanijos, tačiau ir mažesni Kinijos gamintojai. Dabar internete pasirodė nuotrauka ir su „Vernee“ logotipu, kurioje anonsuojamas „Vernee MIX 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš nuotraukos galima spręsti, jog gamintojas planuoja išleisti išmanųjį telefoną, kurio visą priekinę panelę dengia ekranas. Įdomu tai, jog ši nuotrauka yra beveik identiška kitos Kinijos kompanijos „Xiaomi“ reklaminei nuotraukai, kurioje taip pat reklamuojamas „Xiaomi Mix 2“ įrenginys. Vertėtų žinoti ir tai, jog „Xiaomi“ buvo vieni pradininkų naujos ekranų mados ir už kelių savaičių pristatys tokį antros kartos modelį.

„Xiaomi“ savo gerbėjams žada pristatyti kažką daugiau nei jau įprastu tapusį beveik berėmį išmanųjį telefoną, o būtent tą patį žada ir „Vernee“. Tikėtina, jog naujasis „Vernee MIX 2“ turės gerokai didesnį ekrano su korpusu santykį nei įprasta.

Internete taip pat pasirodė ir galima „Vernee MIX 2“ nuotrauka, tačiau iš jos, vis dėlto, yra itin sudėtinga pasakyti kiek siauri yra šio modelio rėmeliai. Vis dėlto galima įžvelgti tai, jog įrenginys pasižymės 18:9 vaizdo santykiu bei turės lenktus ekrano kraštus, kaip kad „Samsung Galaxy S8“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(13)
(7)
(6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: