„Toyota“ pasiūlė originalų būdą kaip apraminti „kelių erelius“: be jokių baudų ir grasinimų pats vairuotojas sulėtina greitį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-09-04 13:14
A) Nepilnamečiai vaikai ir taip negali vairuoti, o pilnamečiai vaikai už tokius šposus tėvus į senelių namus išveš arba iš vis tėvų prie savo automobilio neprileis. B) Tai reiškia, kad muziką pasirenka automobilio savininkas? Tai kas bus jei automobilio savininkas nustatys muzika kuri greitės didinant greitį, o ne lėtės? Manau, greičio mėgėjams tokia funkcija tikrai patiks. Nustatys tokia muziką kuri greitėtu didėjant automobilio greičiui.
jprs 2017-09-04 15:25
Nesakau jog idėja yra super ar pan., bet JAV teises laikosi ir nepilnamečiai, tad kaip ir legit. O ir šiaip visame likusiame pasaulyje kažin ar daug 18-mečių gali patys nusipirkti automobilius.
kiesza 2017-09-04 20:00
Kodėl į lengvasias nepradeda montuoti tachografų kaip sunkvežimiuose? Kuomet sistema įrašinėja vilkiko greitį, apsukas. juk nebereikėtų policininkų, skrebas priėjęs prie automobilio nuskaitytų duomenis ir matytų, kada, kokkiu greičiu lėkta
Evil Goku 2017-09-04 20:28
Ne mažą dalį jaunų pilnamečių vis dar išlaiko tėvai (pvz, studentus). O kas moka, tas ir muziką užsako. Be to, galima tokią "apsaugą" nuosavame automobilyje pasidaryti, jei jį kas dažnai skolinasi. Tik vargu ar ji yra labai veiksminga. Jei nori klausytis greitos muzikos, tai gali ją įsirašyti į USB ir pasileisti kada tik nori.
peeplt 2017-09-05 09:51
Eikit jūs naivuoliai. Pabėgot nuo mamytės pasidžiaugėt kelis metukus laisve, ir turit kitą mamytę kuri dar labiau jus už pavadėlio laiko. Manau ši funkcija būtų veiksminga ir naudinga. Neaktyvuos jos tėvai aktyvuos žmona. Aš pats sau ją įsijungčiau vardan geresnių ir saugesnių vairavimo įgudžių ugdymo.
namaste 2017-09-05 11:15
Užtektų įkyraus besikartojančio "viršijote leistiną greitį" kaip navigacijoj ir efektas būtų tas pats ar dar geresnis, nes ta muzika fone tai tikrai jokio poveikio bent man nedaro.
HardAxe 2017-09-05 11:26
išjungti muziką ir pypsėti kaip diržas neprisegtas būtų efektyviau. Ir be jokių įjungimų/išjungimų, turi galiot tiek vaikam tiek tėvam