Rudenį daugiau žmonių keliasi anksti - 6 įdomūs žadintuvai iš Kinijos  ()

Įprotį anksti atsikelti turėtų išsiugdyti visi. Taip ryte kupini jėgų nuveiksite daugiau darbų, o vakare galėsite anksčiau pradėti ilsėtis ar išeiti į miestą papramogauti. Atsikelti anksti visada padės geras žadintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma žmonių žadintuvo neturi - tam naudoja savo išmanųjį telefoną. Tai nėra gerai ir skatina iš karto griebtis telefono. Pailsėsite kur kas geriau, jei išmaniuosius prietaisus paliksite kažkur nuošalyje ir kelsitės su tikro žadintuvo pagalba.

1. Veidrodinis žadintuvas

Tai - multifunkcinis įrenginys. Jis veikia ir kaip nedidelis veidrodis, ir kaip naktinė lempelė, ir kaip termometrą ir, žinoma, kaip žadintuvas. Šis įrenginys turi 500mAh įkraunamą bateriją, todėl jį galima naudoti ir ten, kur nėra priėjimo prie elektros tinklo. Tai gerai ir todėl, kad šiam žadintuvui nebaisūs jokie elektros tiekimo sutrikimai. Tai - labai gražus, stilingas ir nebrangus prietaisas, puikiai papuošiantis modernų miegamąjį.

Veidrodinis žadintuvas šiuo metu kainuoja €16,41. Galima rinktis iš poros spalvų kombinacijų, tačiau jos tarpusavyjė skiriasi nedaug

2. Nuskrendantis žadintuvas

Daugelis žadintuvų, įskaitant išmaniųjų telefonų programėles, turi didelį trūkumą - jie neišverčia mūsų iš lovos. Kartais mygtukas „snausti“ būna kankinamas tol, kol kur nors pavėluojame. Šis žadintuvas ketina išspręsti šią problemą labai paprastai - atėjus laikui išgirsite įprastą signalą, tačiau jį išjungti pavyks tik suradus nežinia kur nuskridusį propelerį. 

Taigi, turėsite atsikelti, kad atsikratytumėte įkyraus garso. Šis žadintuvas naudoja 5 AA standarto baterijas, todėl skambės labai ilgai. Jis kainuoja €15,44. Iš tiesų tai puiki dovana naujam studentui.

3. Žadintuvas su projektoriumi

Šis žadintuvas laiką rodys ne ekrane, o ant sienos. Kampą ir ryškumą galite pasirinkti. Aišku, kuo lygesnė sieną ir kuo tamsiau kambaryje, tuo laikas bus matomas ryškiau. Ekrane matysite kitą svarbią informaciją - temperatūrą, drėgmę bei datą. Tai - labai naudingas ir paprastas prietaisas, net jei ir laiko rodymas projekcijoje ant sienos jums įspūdžio nepalieka.

Toks keistas žadintuvas šiuo metu kainuoja €11,59.

4. „Xiaomi“ žadintuvas

„Xiaomi“ garsėja įdomiais išmaniaisiais prietaisais ir šis žadintuvas nėra išimtis. Jis savo šeimininką pažadina labai pamažu, neišgąsdindamas ir po truputį garsidanamas muziką. Panašiai šis daiktas gali padėti ir užmigti. „Xiaomi“ žadintuvas „Bluetooth“ ryšiu jungiasi prie išmanaus telefono, todėl jį galima naudoti ir kaip belaidę kolonėlę.

Tikriausiai galvojate, kaip šis prietaisas rodo laiką - po kolonėlę dengiančiu audiniu slepiasi keletas LED. Laikas rodomas penkių minučių intervalais. „Xiaomi“ žadintuvas kainuoja €63,80.

5. Klasikinis elektroninis žadintuvas

Tokį prietaisą kadaise turėjo beveik kiekvieni namai. Tai - paprastas elektroninis žadintuvas. Tačiau šis turi ir keletą papildomų funkcijų. Jo ekrane matysite ne tik laiką, bet ir datą bei temperatūrą. Šį žadintuvą taip pat galima naudoti kaip naktinę lempelę, jei kas nors namuose bijo tamsos.

Toks žadintuvas kainuoja €7,60, galima rinktis iš keturių spalvų.

6. Senovinio dizaino žadintuvas

Tikriausiai filmuose jums yra tekę matyti žadintuvų, kuriuose valandos ir minutės verčiasi tarsi kokio albumo ar kalendoriaus lapeliai. Tokį įrenginį galima įsigyti ir dabar. Aišku, jis turi trūkumų - kadangi jis neturi ekrano, jis nešviečia, o ir besiverčiančių minučių garsas gali erzinti. Kita vertus, tai puiki kambario puošmena, kurios daugelis tikrai neturi.

Toks senovinio dizaino žadintuvas kainuoja  €39,36.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()