Beveik tobulas virtuvės komplektas iš trijų „Xiaomi“ prietaisų vandeniui – ir užvirti, ir kokybei ištirti, ir išvalyti  ()

„Xiaomi“ gali net ir paprastus buitinius prietaisus paversti išmaniais. Vanduo mums yra labai svarbus, todėl jo kokybe reikėtų rūpintis nuolat.„Xiaomi“ siūlo kelis įdomius prietaisus, kurie kasdienį vandens vartojimą pavers saugiu malonumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vanduo - gyvybės pagrindas. Jo kasdien reikia išgerti nemažai ir jūs tai jau žinote. Visgi, dalį vandens per dieną suvartojame karštų gėrimų pavidalu, todėl kiekvieniems namams yra būtinas virdulys.

1. Išmanusis „Xiaomi“ virdulys

Kaip jau sakėme, „Xiaomi“ visus prietaisus gali paversti išmaniais. Štai „Xiaomi“ virdulys gali ne tik užvirti vandenį, bet ir palaikyti jo temperatūrą. Tai labai patogu. Jei manote, kad išgėrę arbatos puodelį greitai norėsite dar vieno, galite nustatyti virdulį, kad jis palaikytų karštą vandens temperatūrą, kol jums to vandens prireiks.

Šis virdulys valdomas išmaniojo telefono programėle - viskas labai paprasta ir patogu. Pats virdulio korpusas veikia kaip geras termosas, todėl vanduo ir taip per greit neatvės. Išmanusis „Xiaomi“ virdulys kainuoja €43,50, o plačiau apie jį jau rašėme atskirame pristatyme

2. Vandenį filtruojantis ąsotis

Gerti švarų vandenį labai svarbu. Daug žmonių ryžtasi nuolat pirkti į butelius išpilstytą vandenį, kuris yra brangus ir kenkia gamtai dėl plastikinių butelių gamybos. Išeitis - vandens filtravimas. 

„Xiaomi“ ąsotis tai ir daro savo 7 sluoksnių filtravimo sistema, kuri iš vandens pašalina chlorą, kalkes, sunkiuosius metalus ir kitus nešvarumus, kurie gali sukelti sveikatos problemų. Iš šio ąsočio išpilstytas vanduo yra švarus, beskonis ir bekvapis.

Šis vandenį filtruojantis ąsotis kainuoja €33,68.

3. „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis

Tai - daugeliui žmonių aktualus prietaisas. Jis leidžia greitai ir patikimai patikrinti geriamojo vandens kokybę ir nuspręsti, ar jį reikia papildomai filtruoti, ar jis yra saugus gerti. Tereikia elektrodus įmerkti į vandenį ir pažiūrėti, ką rodo ekranas. Jame pamatysite skaičius, nurodančius kietųjų dalelių kiekį vandenyje. Normalus, gerti tinkamas vaduo yra 100-300 ppm.

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 8 eurus. Ką apie šį mažytį vandens matuoklį sako patys pirkėjai ir kokie yra jo kokybės eksperimentai, rašėme štai šiame straipsnyje

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()