Trys dalykai, kurie po „Apple iPhone 8“ pristatymo ir vėl pasikeis negrįžtamai: nesvarbu, ką sakytų „Samsung“ ir „Xiaomi“, bet pasauliui tai bus atradimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Wildpants 2017-09-09 15:37
Visiškas Apple fanbojus atsilupėlis rašė straipsnį. Geriausiu atveju Apple pristatys tai ką šių metų flagmanai pristatė - ekraną su minimaliais rėmais. gal dar kokį VR 3D š pristatys kuris įdomus tik 1 kartą pabandyti ir visiškai neriekalingas. Na nebent kokį finger scannerį po stiklu bus padarę kas visai įdomu, o daugiau nebelabai ką ten tokio wow nebėra ką padaryti (didesnė baterija, daugiau ram, daugiau atminties, ryškenis ekranas ir pan.)
Eič 2017-09-09 21:01
Straipsniai iš T.lt: apie kinišką šūdą. Straipsniai iš Lrytas.lt: profesionalumo trūkumas. Straipsniai iš 15min: Apple fanbojai. Straipsniai iš Konstanta.lt: 10/10.
ArtVrb 2017-09-10 01:16
Noreciau telefono su tikra windows os ir su projektorium kuris bent 50 inch full hd ant sienos galetu raiska rodyt svariai. Ir kad telefonas nebutu didelis max 5.5 inch
vyckas 2017-09-10 10:52
Straipsnis gal ir fanbojaus parašytas. Na bet galima pykti kiek norit, tiesą rašo. Niekam neįdomu, kol to nepadaro apple. Vakarų pasaulio mainstreamas su savo perkamąja galia padarė apple turtingiausia kompanija ir jie diktuoja madas, o ne rytu europos ar indijos nabagai su savo xiaomiais. Tokia liūdna tiesa.
vanduo4 2017-09-10 13:10
iPhone gerbėjų liga ar tik elementri reklaminė akcija? Sunku pasakyti, bet štai
kernel_panikuoja 2017-09-10 14:42
Absoliucia dauguma technologiju Apple nesukuria, o pritaiko esamas vartotojiskai patraukliam naudojimui. Ismaniuju telefonu/planseciu kontekste ka Apple is tikro sukure savo, tai nebent tik custom ARM mikroarchitektura Axx procesoriu pavidalu ir programini stack'a/ekosistema iOS pavidalu. Visi produktai turi objektyviu privalumu ir trukumu, taciau sitas straipsnis aiskiai saliskas Apple atzvilgiu.
An0nym0us 2017-09-10 14:46
- nemirtingasis Apple kompanijos lyderis S.Jobsas įgyvendino branduolinę programą ir sėkmingai išbandė termobranduolinį užtaisą galinčią nešti raketą, kuri praskriejo virš... Oh, wait...
VardenisPavardenis1 2017-09-10 16:52
Nei pirmasis nei paskutinis cia pristate AR, Nintendo 3DS konsolese jau buvo AR zaidimai (ww.youtube.com/watch?v=43uSXA9qUe8 - 2011 vaizdo irasas ikeltas), Qualcomm irgi turi savo Vuforia platforma, kur jau CES 2014 rode - ww.youtube.com/watch?v=aCNODvgVd10 , ww.youtube.com/watch?v=WHCP4ikPrz4 Aisku, savaime suprantama, kad labiausiai jas ispopuliarins Apple (iOS) ir Google (Android) nes kaip ir vieninteliai zaidejai, tai 2 API, 2 parduotuves, ir puikus varikliukai kaip Unreal Engine. P.S link'ai be vienos W, nes iskraipo post'a.
Jzps 2017-09-10 17:04
http://funnytweeter.com/cache/77794.jpg
vanduo4 2017-09-10 17:10
- Tu nežiūrėk į kontekstą ir nenuvertink APPLR kūrybos. Pati PLANŠETĖ kaip produktas yra APPLE paprasta, bet geniali idėja. Jie pirmieji sukūrė tokį produktą kaip planšetė, o jau tada prasidėjo rinkos eksperimentai kiek daug galima didinti telefonus, kad juos pirktų. - Na tai kokie konkuentų genialūs sprendimai, kas pasakys iš Android fanofobų? Gal Kirtiklis turi kokią mintį vietoj žodžio "kliedesys"?
vanduo4 2017-09-10 17:37
- Pavydas, pavydas ir dar kartą pavydas. - Žinai kuo skiriasi APPLE marketingas nuo android gamintojų? APPLE sako - mes sūkūrėme; ANDROID sako - cha cha, mes padarėme geriau. - Matote skirtumą? APPLE orentuojasi į savo kūybą, ABDROID pila srutas ant konkurentų, nes pastarieji jaučiasi silpnesni. Tad vien dėl tokio nepagarbaus marketingo aš tiesiog nepirksiu nieko kito kaip tik APPLE produkciją. Jau keli metai turiu iPhone 5 ir visiškai nematau reikalo jį keisti, nebent duos kaip "upgrad'ą". - Tad išdalies tavo pašaipi reklama yra teisi - "gerą produktą pirkau ir pirksiu" - sušlapo/išdžiovinau; nulupau ekraną/suklijavau; nulupant ekranas įskilo/tikriausiai dėl lankstumo nesutrūko visiškai; sušlapo dar kartą/vėl išdžiovinau; apsauginiai dėklai nuo 50 eurų atpigo iki 5/reiks atnaujinti; ekrano kaina nukrito/reiks atnaujinti; - gerbiamieji - tai telefonas visam gyvenimui Sėkmės visiems.
kernel_panikuoja 2017-09-10 18:25
Taip pat galima pasakyti, kad Apple padare geriau, nei pries tai kazkas kitas buvo padares kitur Cia tinka bet kam, nuo GUI paimto is Xerox senais laikais, iki perdaryto ARM dabartiniu metu. As del produktu nesigincysiu, bet Apple nei buvo, nei yra technologiju lydere ir kazka "kurianti". Ji padaro gerus produktus ir tiek.
vanduo4 2017-09-10 18:51
Deja čia netinka, nes niekas kitas to anksčiau nepadarė. Beje aš niekur nekalbėjau apie tehnologinį lyderiavimą, aš kalbėjau apie unikalius sprendimus. Pvz.: Einšteinas irgi visko nesukūrė, jis dirbo patentų biure tad turėjo daugybę medžiagos, kurią susistemino ir pateikė puik0ius rezultatus.
kernel_panikuoja 2017-09-10 21:00
Konkreciai to pacio 1:1 tai nebuvo padares, buvo padares principaliai ta pati. Apple tai tiesiog perdare patraukliau ir geriau OK, tebunie tai tam tikras inovaciju/unikalumo lygis, kai paimi esamus sprendimus, juos perdarai i geresni varianta. As pripazistu Apple kaip geru, paprastam vartotojui labai tinkamu produktu kureja, taciau nieko daugiau. Seniausiai pries iPhone buvo touchscreen'iniai palm'ai su GSM'u, seniausiai buvo windozines plansetes, pirminiai app-store variantai ir pan. Tiesa pasakius, kokia 70% iPhone galimybiu turejo 2007m isleisti Nokia N serijos telefonai su Symbian'u As cia nebandau sakyti, kad Apple produktai prasti, tik jau nusibodo tas bullshit'as, kad Apple "isrado" kazka. Ji tik kazka padare geriau/teisingiau/paprasciau etc. paprastu user'iu atzvilgiu.
vanduo4 2017-09-10 21:51
įrenginio su liečiamuoju ekranu ir lietimą kontroliuojančia operatine sistema iki APPLE nebuvo. Buvo tik atskirai operacinė sistema, ir atskirai liečiami ekranai su STACIONARIAIS mygtukais. Būtent šių sistemų sujungimas atvėrė neribotas įrenginio panaudojimo galimybes. Tiesiog beprasmiška ginčytis ir tiek. Viskas ką dabar turi išmanieji telefonai, mes pirmiausiai turėtume padėkoti APPLE. Iki tol mes turėjom visokius didelius ir sunkius ekranų ir klaviatūrų hibridus. O ką papasakosi apie Apple Store? Gal tai patobulinta Torrent kopija?
kernel_panikuoja 2017-09-10 22:07
Tu elementariai nusisneki. Pas visus irenginius pries iPhone lietima "kontroliavo OS", nes OS per driver'i valdo touchscreen'a, tiksliau is jo pasiima input'a. Nesvarbu, ar tai butu buves Windows CE/6.0 ar PalmOS ar dar kas. Apie ka tu sneki, tai yra kitokia UI koncepcija, kuomet nereikalingas stylus'as ir user'is naudojasi pirstais ir jiems pritaikytais GUI komponentais. Ir tiesa pasakius, toks UI tipas buvo - informaciniuose kioskuose, Apple ji tiesiog padare geresniu ir funkciuonalesniu, pritaike kitam use case'ui. Tai gal nustok spangti, kad Apple kazka visiskai naujo sukure pati, vos ne isrado rata. Kitas dalykas - nera tokios nesamones, kaip neribota galimybe. Bet koks skaitmeninis elektroninis prietaisas yra deterministinis ir turi baigtini input'o/state'u kombinaciju kieki. Ir trecia - pats pasisakei, kad pirksi Apple vien del market'ingo. Taip kad tikrai nera prasmes su tavim diskutuoti, nes tu neziuri i objektyvius dalykus, o kaip religinis fanatikas vadovaujiesi kazkokiu ideologiniu pasirinkimu. Dekok kam nori. Kompiuterijos pasiekimai yra kolektyviniai, ir nera nei vienos kompanijos ir nei vieno zmogaus, kuris/kuri butu pakeitus pasauli pats/pati. Tai yra ilgamecio mokslininku, inzinieriu ir verslo darbo rezultatas. Jei kazkoks talentingas jerk'as verslininkas sugebejo padaryti patraukliu produktu linija, tai dar nereiskia, kad jis juos isrado.
Chronas 2017-09-11 03:22
Tinka tau tas tavo avataras Nors, keletą kartų esu matęs kitose temose, kad nenusišnekėjai
sub 2017-09-11 10:00
Nu tu prirašei. Asmeniškai man Iphone patinka, gerai apgalvotas, gerai padarytas, išpuoselėtas, daug gerų inovacijų inešė ir pakeitė kitų gamintojų supratimą, ko reikia žmonėms ir kaip turi dirbti marketingo skyrius. Bet taip buvo 2007 metais. Nu gal dar sekančius 5 metus, bet vėliau jau pradėjo gaut į klyną Iphone su tuo pačiu dizainu 4 metus iš eilės. Dabar jau daug kas pasikeitę ir sakyti kad kiti nukopijavo, patobulino Apple idėjas, kai Apple tuo pačiu tobulino visų kitų idėjas, argi ne fanboy paistalai. Objektyviai vertinant, taip Iphone puikus įrenginys, bet kainos/kokybės santykis toks prąstas, kad geriau nusipirkti du Huawei ar Xiaomi ragelius. +Iphone kamera toli gražu iki Huawei Leicos.
HardAxe 2017-09-11 11:53
Na garso filtravimas buvo ir prieš iphone, galbūt ne tiek gerai veikė, bet čia klausimas kas geriau implementavo, sukūrė tikrai ne jie. Esu turėjęs metalinio korpuso nokia, labai malonus buvo telefonas. Tiesa su nenaudotina symbian OS. Manau apple nelabai daug technologijų naujovių prikuria, tačiau jie išdirba viską iki tikrai gero lygio ir tai pasidaro daug maloniau naudoti. Buvo liečiami ekranai, bet tam reikėjo visokių rašiklių, buvo sinchronizacijos, bet jos buvo nepatogios ir t.t. O apple produktuose tai tiesiog veikia. Neseniau pakeičiau Nexus5X į S8 samsungą ir... tobuliausias samsungo kurinys pasirodė gana nepatogus. Tikrai greitas, turi gerą ekraną, bet plain androidas daug patogesnis, piršto skaitytuvas nenaudotinoj vietoj ir kiti maži gliukai jį iš flagmano padaro tiesiog vidutiniškai patogiu įrenginiu mano akyse. Vis dar prisimenu mygtukinę nokia, su kuria galėjau surinkti populiariausius numerius ar atlikti pagrindines operacijas neištraukęs rankos iš kišenės. Kiek dabar reikėtų laiko paskambinti 112 šlapią žiemos dieną? Va šitoj vietoj apple laimi - pagrindinės užduotys atliekamos lengviau ir intuityviau. a tiesa, jie labai arogantiški ir vistiek pridaro klaidų. Prisiminiau, kai apple blogoje vietoje įmontavę anteną aiškino, kad vartotojai "neteisingai" laiko telefoną ir todėl suprastėja signalo kokybė.
Jzps 2017-09-11 17:29
https://www.guidingtech.com/assets/post ... /apple.png