Naująjį berėmį „Vernee Mix 2“ bus galima įsigyti vos už 99,99 JAV dolerių – tereikia atspėti paprastą dalyką  ()

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas pristato vis mažesniais ekrano rėmeliais pasižyminčius įrenginius. Tokius telefonus yra pristačiusios ne tik didžiosios kompanijos, tačiau ir mažesni Kinijos gamintojai. Kinijos kompanija „Vernee“ taip pat planuoja išleisti tokį renginį, o jis turėtų vadintis „Vernee Mix 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar kompanija paskelbė, jog šis išmanusis telefonas specialaus konkurso metu kainuos vos 99,99 JAV dolerių. Kartu su šia kaina internete pasirodė ir oficialus vaizdo įrašas, kuriame matomi naujojo „Vernee Mix 2“ kontūrai.

Deja, tačiau kolkas šio įrenginio specifikacijos neatskleidžiamos.

Išmanusis telefonas atrodo itin paprasto, tačiau kartu ir elegantiško dizaino. Iš nuotraukų galime matyti tai, jog telefonas pasižymės kiek užapvalintas įrenginio kraštais. Taip pat galimą drąsiai teigti, jog naujasis „Vernee MIX 2“ pasižymės 18:9 vaizdo santykiu – tai kas šiuo metu rinkoje yra viena didžiausių madų. Tikėtina, jog naujasis „Vernee MIX 2“ turės gerokai didesnį ekrano su korpusu santykį nei įprasta.

Kaip jau minėjome, „Vernee“ paskelbė konkursą, kurio metu pirmąjį šios kompanijos berėmį telefoną bus galima įsigyti vos už 99,99 JAV dolerių. Norint sudalyvauti,  reikia specialiame kompanijos puslapyje atspėti apie ką kalbama, kai minimas žodelis „dual“ (dviguba) ir parašyti apie tai komentarą. 100 teisingą spėjimą atlikusių dalyvių gaus galimybę įsigyti „Vernee Mix 2“ už specialią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(6)
(7)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: