„Xiaomi Mijia“ vaizdo registratorius, kuriam niekada nepritrūks vietos: dabar siūlomas su 49% nuolaida  (1)

Kinijos gamintojas „Xiaomi“ yra gerai žinomas dėl savo gaminamų išmaniųjų telefonų. Tačiau vienas populiariausių gamintojų gali pasiūlyti ne tik telefonus, tačiau ir pačius įvairiausius kitus įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai, jeigu esate vairuotojas – turėtumėte atkreipti dėmesį į „Xiaomi Mijia“ vaizdo registratorių. Internetinėje parduotuvėje „Lightinthebox“ „Xiaomi Mijia“ vaizdo registratorių šiuo metu galima įsigyti su 49% nuolaida vos už 40,49 JAV dolerių.

Pažvelkime į tai ką mes gausime už šią sąlyginai nedidelę pinigų sumą. Visų pirma reikėtų paminėti, jog „Xiaomi Mijia“ registratorius geba filmuoti 160 laipsnių kampu su Full HD raiška.

„Xiaomi Mijia“ vaizdo registratoriuje naudojamas „Sony IMX323 CMOS“ vaizdo jutiklis, kuris taip pat yra padengtas specialia danga, kuri sumažina atspindžius. Tokios savybės šiam registratoriui leidžia užtikrinti tai, jog nufilmuota medžiaga bus aiški, vaizdas ryškus, o jokių problemų nekils net ir filmuojant prieblandoje.

Įdomu ir tai, jog be standartinių funkcijų, tokių kaip filmavimas, „Xiaomi Mijia“ registratorius palaiko ir daugybę kitų papildomų funkcijų. Pavyzdžiui, įsigijus šią kamerą Jūs galėsite naudotis ciklinio filmavimo rėžimu, parkavimosi stebėjimo, automatinio įjungimo ir panašiomis kitomis funkcijomis. Bene didžiausias šio vaizdo registratoriaus privalumas – gebėjimas senus vaizdo įrašus keisti naujais.

„Xiaomi Mijia“ vaizdo registratorius veikia su atminties kortele iki 64 GB vietos, tačiau Jums niekada nereikės rūpintis jos išvalymu ar keitimu kita. Viskas labai paprasta – kamera kuomet atmintinėje mažėje vietos pašalina seniausius įrašus, o juos pakeičia naujais, ką tik nufilmuotais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(8)
(19)
(-11)

Komentarai (1)