4 neįprastos ir išskirtinio dizaino išmaniosios apyrankės: su tokiomis galima ir pasipuošti, ir gauti daug naudingos informacijos (Video)  ()

Išmanioji apyrankė - labai naudingas prietaisas, galintis stipriai pakoreguoti jūsų fizinį aktyvumą ir padėti sureguliuoti miego režimą. Dauguma išmaniųjų apyrankių atrodo daugiau mažiau taip pat, tačiau rinkoje yra ir išskirtinį dizainą turinčių produktų. Pateikiame 4 pavyzdžius. Pirmoji puikiai derės prie jūsų jau turimo laikrodžio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. H1 išmanioji apyrankė

Išmanioji apyrankė gali būti ir laikrodžio apyrankė. Bent jau tokia yra H1. Šis įrenginys išsprendžia seną problemą - kaip vienu metu nešioti ir įprastą tradicinį laikrodį ir išmąniąją apyrankę? H1 gali būti greitai prijungta prie daugelio 20-22 mm pločio laikrodžių.

Nepaisant savo dydžio, H1 yra gana funkcionalus įrenginys. Jis stebi miegą, skaičiuoja žingsnius, kalorijas, primena pajudėti, praneša apie į išmanųjį telefoną gautas žinutes, padeda surasti nežinia kur padėtą telefoną ir atlieka kitas svarbiausias funkcijas. 

H1 turi 30 mAh bateriją. Įprastai ją laikytume maža, bet šis įrenginys pats yra mažas, o OLED ekranas daug energijos nenaudoja. Galiausiai, H1 attinka IP65 standartą. Jei tiek vandens gali ištverti jūsų laikrodis, su kuriuo naudosite šią apyrankę, tai problemų tikrai neturėsite. H1 kainuoja kiek daugiau nei 25 eurus.

2. Stilingoji Y02

Moterys ypatingai mėgsta puošnias apyrankes, bet ir išmanus įrenginys gali būti stilingu. Tai bent jau bandyta pasiekti Y02 apyranke, kuri turi paslėptą ekraną bei vientisą korpusą. Jokio užsegimo čia nepamatysite.

Tai - labiau jau mados aksesuaras nei apyrankė aktyviems, tačiau Y02 vis tiek skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą ir stebi miego ciklus. Ši apyrankė taip pat primins apie skambučius, leis per atstumą valdyti kamerą ir surasti kažkur nukištą telefoną.

Y02 turi 180 mAh bateriją ir paprastą LCD ekraną. Akivaizdu, kad didžiausias dėmesys buvo skiriamas išvaizdai, nes ši apyrankė nėra atspari vandeniui. Y02 kainuoja beveik 33 eurus.

3. „Lenovo HW02“

Žinomo gamintojo apyrankė šiame straipsnyje atrodo paprasčiausiai. Tačiau įdomu tai, kad kuomet ekranas yra išjungtas, jo beveik nesimato. Tai - labai minimalistinio dizaino išmani apyrankė su OLED ekranu. Ji, aišku, atlieka visas funkcijas, kurių galima tikėtis iš tokio įrenginio.

„Lenovo“ pasistengė, kad HW02 veiktų ir šiurkščiomis sąlygomis. Ši apyrankė nebijo šalčio, karščio, o ir numetus jai neturėtų nieko labai blogo atsitikti. Plius, HW02 atitinka IP67 standarto reikalavimus, todėl plaunantis rankas jos nusiimti nereikia.

„Lenovo HW02“ - labai paprastas ir labai kokybiškas įrenginys. „Lenovo HW02“ kainuoja €27,67.

4. „Oaxis Star 21“

Tai - įrenginys visai be ekrano. Nors „Oaxis Star 21“ atleika visas funkcijas, kurių jums gali reikėti iš išmaniosios apyrankės, skaičių teks ieškoti specialioje išmaniojo telefono programėlėje. Informacija teikiama gražios formos korpuse su 21 LED elementu. Pats korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio ir atitinka IP57 standarto reikalavimus.

„Oaxis Star 21“ turi 50 mAh bateriją ir ją naudoja gana saikingai. Tai - gana išvaizdus įrenginys, nors prireiks laiko, kol galėsite greitai skaityti LED piešiamus simbolius. „Oaxis Star 21“ kainuoja vos mažiau nei 15 eurų.

Šiame vaizdo įraše galite iš arčiau apžiūrėti „Oaxis Star 21“ išmaniąją apyrankę

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()