Stilingojo „Vernee M5“ sparta palyginta su garsiuoju „iPhone 7“ ir siūloma nuolaida išankstiniams užsakymams (Video)  ()

Kinijos kompanija „Vernee“ pastaruoju metu itin aktyviai reiškiasi išmaniųjų telefonų rinkoje. Visai neseniai gamintojas išleido 5,2 colių įstrižainės ekranu pasižymintį „Vernee M5“. Daugiausiai dėmesio šis telefonas sulaukia dėl itin kompaktiško dydžio ir panašumo į „Apple iPhone 7“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog naujasis „Vernee M5“ kurti pradėtas po gamintojo atliktos apklausos, kuri parodė, jog vartotojai norėtų matyti daugiau telefonų su mažesniais nei 5,5 colių įstrižainės ekranais. Šiuo atveju etalonas yra ne kas kitas, o garsusis „iPhone 7“ - niekam ne paslaptis, jog „iPhone 7“ pasižymi itin nedideliu, 4,7 colių įstrižainės ekranu, ir yra puikiai tinkamas tiems, kurie mėgsta telefonu naudotis viena ranka.  

Bet ir toks dydis nėra idealus - kaip įsitikinę „Vernee“ atstovai, žmonės dažnai skundžiasi, jog „Apple“ įrenginiai yra kiek per maži. Taigi, reikia kažko, kas būtų mažiau nei 5,5 colių, bet daugiau nei 4,7 colių. 

Būtent dėl šios priežastis „Vernee“ ir sukūrė „M5“ su 5,2 colių įstrižainės ekranu – toks išmanusis vis dar yra puikiai laikomas ir viena ranka. Verta paminėti ir tai, jog tam nemažai įtakos turi ir pačio įrenginio korpusas, kuris yra pagamintas iš metalo, o bendras jo storis siekia vos 6,9 mm.

Tuoj po anonso „Vernee M5“ buvo ir tiesiogiai palygintas su „iPhone 7“ - gamintojas pabrėžė, kad stiliaus prasme telefonas atrodo ne tik ne prasčiau, bet kai kur net ir lenkia garsųjį analogą. Kaip yra iš tikrųjų, galite pažiūrėti telefono fotosesijoje.

Tuoj pasipylė komentarai, kad išvaizda dar ne viskas - kas kad labai panašus į „iPhone 7“, tai dar nereiškia, kad gerai veikia. „Vernee“ atkreipė dėmesį į pastabas ir dabar išplatino vaizdo įrašą, su palyginimu, kaip veikia „Vernee M5“ šalia „iPhone 7“ - jį galite peržiūrėti štai čia:

Kaip galite matyti iš aukščiau pateikiamo vaizdo įrašo – populiariausių veiksmų atveju „Vernee M5“ savo sparta praktiškai niekuo nenusileidžia „iPhone 7“ telefonui. Verta paminėti ir tai, jog Kinijoje pagamintas įrenginys net ir greičiau atsirakina ar pakeičia naudojamą programėlę nei „Apple iPhone 7“.

„Apple iPhone 7“ veikia su „iOS 11“ operacine sistema, o naujasis „Vernee M5“ savo viduje turi „VOS 1.0“ sistemą, kuri yra sukurta remiantis „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Žinoma, šis gamintojo sukurtas video nereiškia, kad „Vernee M5“ pralenkė „Apple iPhone 7“ visais atvejais - tie, kas spaudžia iš telefonų maksimumą, skirtumą tarp telefonų pajus akivaizdžiai, bet reikia pripažinti, jog dažnas vidutinis vartotojas niekaip neišnaudos nė pusės to, kiek sumoka už brangų flagmaną „iPhone 7“ - tokiais atvejais „Vernee M5“ našumo yra daugiau nei per akis ir jis nepajus jokio skirtumo.

„Vernee“ taip pat atkreipia dėmesį į tai, jog „M5“ modelyje yra įmontuota 3300 mAh talpos baterija, kuri, anot gamintojo, tarnauja kone žymiai geriau nei „Apple“ sukurto išmaniojo telefono. Tiesa, reikėtų nepamiršti ir to, jog „iPhone 7“ pasižymi mažesnės talpos baterija. Pats šauniausias dalykas kalbant apie „Vernee M5“ – tai jo kaina.

Kaip ir įprasta šiam gamintojui,  šiuo metu jis siūlo specialią kainą naujajam „Vernee M5“. Kol kas šio telefono prekyboje nėra, bet jau žinoma, kad jis kainuos 126€. Norint jį sigyti patiems pirmiems ir pigiau, jau priimai išankstiniai užsakymai su nuolaida vos už 109€, o tai padaryti galima internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ ar kitoje Kinijos parduotuvėje.

Daugiau informacijos apie šio telefono įsigijimą ar specifikacijas galite rasti ir pačioje gamintojo svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: