Deficitinis ir milžinišką ažiotažą sukėlęs „Nokia 3310“ bus patobulintas: sulauksime naujos versijos  (3)

Bendrovė „HMD Global“ metų pradžioje labai sėkmingai sužaidė nostalgijos korta ir pasiūlė pasauliui fenomenalaus populiarumo „Nokia 3310 (2017)“ telefonus. Metams artėjant į pabaigą jie iš kitos rankovės ištraukė labai panašią kortą – „Nokia 3310 3G“, rašo „Engadget“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodoje „Mobile World Congress“, kur „Nokia 3310 (2017)“ buvo pirmą kartą parodyti viešai, pagal juos pačiupinėti norinčių žmonių eiles klasikos atgimusi versija nušlavė visus naujausius išmaniuosius, o vėliau ryšio operatoriai turėjo tam tikrų sunkumų užtikrinti pastovią jų pasiūlą.

O dabar „Nokia“ prekės ženklą ant savo gaminamų telefonų klijuojanti Suomijos įmonė „HMD Global“ nusprendė padidinti pavasarį pristatyto įrenginio interneto spartą – iš buvusiojo 2,5 G jis bus patobulintas iki 3G. Žinoma, tai labai toli nuo mums dabar jau įprasto 4G interneto, bet ne išmaniajam telefonui to turėtų pilnai pakakti.

Šių įrenginių korpusų spalvos bus ryškiai mėlyna ir anglies juodumo, o mygtukai sidabriniai.

Kol kas atnaujintų įrenginių kainos neskelbiamos, tačiau laukti ilgai nereikės – daugiau informacijos HMD turėtų paskelbti jau spalį. O iki to laiko mes ir toliau krausime savo telefonus kiekvieną dieną...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(18)
(6)
(12)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: