Senas, visiems gerai pažįstamas UAZ „Batonas“ pasikeis neatpažįstamai: štai kaip jis atrodys ateityje (Foto)  (1)

Uljanovsko automobilių gamyklos gamoje pagaliau atsirado modelis, kuris pakeis nuo 1965 metų gaminama ir morališkai pasenusį „Batoną“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-03 Senas, visiems gerai pažįstamas UAZ „Batonas“ pasikeis neatpažįstamai: štai kaip jis atrodys ateityje (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai bus ant naujojo „Profi“ komercinio automobilio važiuoklės gaminamas mikroautobusas. Šis modelis buvo sukonstruotas ant prailgintos ir šiek tiek perdarytas „Patriot“ visureigio platformos.

„Komtrans“ parodoje gamintojas pirmą kartą parodė modifikaciją su atskiru krovinių skyriumi, o vėliau internete pasklido ir ant tos pačios bazės paruošto karkasinio mikroautobuso nuotraukos.

Pranešama, kad jame bus galima įrengti 14 sėdimų vietų. UAZ skelbia, kad bus ruošiama itin daug patiems įvairiausiems poreikiams pritaikytų „Profi“ modifikacijų.

Rusiškuose naujienų portaluose jau pasirodė ir šio modelio pagrindu sukonstruoto greitosios pagalbos automobilio nuotraukos.

Apie naują rusišką komercinį modelį kalbama jau senokai. Pirmieji prototipai buvo labiau panašūs į legendinį „Batoną“. Visgi serijinės gamybos versija buvo suprojektuota panaudojant „Patriot“ kabiną, todėl gavo ilgą variklio dangtį.

Rusų žiniasklaida skelbia, kad greitosios pagalbos automobilis greičiausiai gaus keturių ratų pavarą.  Priekyje sumontuotas 149 AG galios benzininis ZMZ variklis. Gamintojas žada artimiausiu metu pristatyti jo versiją su dujų įranga.

Vyriausiojo UAZ konstruktoriaus Jevgenijaus Galkino teigimu, dyzelinių modelių artimiausiu metu gaminti neketinama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(16)
(18)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: