Ir vėl sprogęs telefonas, ir vėl „Samsung“ - išmaniojo sprogimas užfiksuotas vaizdo įraše (Video)  (5)

Prabėgo palyginti išties nedaug laiko, kai visas internetas juokėsi iš kompanijos „Samsung“, kadangi jų kūrinys „Note 7“ patyrė visišką fiasko. Tuomet tikrai mažai kas tikėjosi, kad vos pristatytas telefonas susidurs su tokiomis didelėmis problemomis ir palydimas fejerverkų (tiesiogine ir perkeltine prasme) bus išimtas iš prekybos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Avialinijų kompanijos netgi ėmėsi griežtų sankcijų ir visi „Note 7“ buvo uždrausti lėktuvuose dėl galimo pavojaus. Visgi susidaro įspūdis, kad telefonų keliamas pavojus žmogui vis dar aktualus ir šiomis dienomis.

Štai stebėjimo kameros užfiksavo incidentą, kurio metu Indonezijoje vyro išmanusis telefonas užsidegė be aiškios priežasties tiesiog kišenėje. Kaip matoma vaizdo įraše, vyras siekė telefono, kai staiga pasirodė mėlyna liepsna ir vyras parvirto ant žemės bandydamas kuo greičiau išsiimti užsidegusį telefoną.

Pasak policijos, šis incidentas įvyko praėjusį šeštadienį Semarango mieste, viešbutyje „Ciputra“. Remiantis pranešimais, vyro kišenėje užsiliepsnojo jau minėtos kompanijos „Samsung“ telefonas „Grand Duos“. Šis telefonas į prekybą buvo išleistas 2013 metais, dar prieš pasirodant „Note 7“.

Iki šiol nebuvo užfiksuota jokių atvejų, kad būtų užsiliepsnoję išmaniųjų telefonų modeliai „Grand Duos“. Laimei, per incidentą vyras nepatyrė rimtų sužalojimų ir jo gyvybei negresia pavojus. Pati „Samsung“ kol kas taip pat nepateikė jokių pareiškimų dėl šio vaizdo įrašo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(9)
(21)
(-12)

Komentarai (5)