Kinijos turgelio stebuklai: kitoks požiūris į mobilumą - pristatytas naujos kartos itin plonas ir lengvas nešiojamas monitorius „ASUS MB16AC“ (Foto)  ()

Jeigu kartais apsilankote Kinijos elektroninėse parduotuvėse, tai greičiausiai sutiksite, kad ten parduodamų prekių asortimentas plečiasi itin sparčiai. Pavyzdžiui, dar visai neseniai pastarosiose elektroninėse parduotuvėse buvo verta apsilankyti tik planuojant įsigyti išmanųjį telefoną. Tuo tarpu dabar Kinijos elektroninės parduotuvės siūlo platų nešiojamų kompiuterių, televizorių ar netgi stacionarių kompiuterių asortimentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, dabar maloniai nustebti gali ir tie potencialūs pirkėjai, kurie ieško naujo monitoriaus. Ir šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad net ir tuo atveju kai kalbame apie monitorių, specialūs Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymai kartais gali nustebinti net ir pačius išrankiausius.

Dauguma sutinka, kad papildomas išorinis monitorius dirbant kompiuteriu – didesnio produktyvumo garantas. Vis dėlto tenka pripažinti, kad monitoriams kol kas trūksta mobilumo, todėl juos šiuo metu yra patogu naudoti tik prie kasdieninio savo darbo stalo. Šiuo atveju džiugina tai, kad „ASUS“ yra vienas iš pirmųjų gamintojų, kuris į šią problemą pagaliau pabandė pažvelgti kūrybiškai. O šio kūrybiškumo įrodymas – tai naujos kartos universalus bei geru mobilumu išsiskiriantis monitorius „ASUS MB16AC“.

Kaip jau buvo galima suprasti, gamintojas pristatydamas „ASUS MB16AC“ akcentuoja mobilumą, todėl iš karto reikėtų susitaikyti su tuo faktu, kad šio monitoriaus įstrižainė bus ne pati didžiausia ir turi 15,6 colių – koks patogumas su savim tampytis didžiulį monitorių?

Jeigu žiūrėsime iš šios perspektyvos, tai „ASUS MB16AC“ integruotas 15,6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranas yra labai optimalus variantas. Galbūt jis bus mažiau naudingas jei jau turite 15,6 colių įstrižainės nešiojamą kompiuterį, bet ir tokiu atveju kartais labai praverstų antras monitorius.

Visai kitas reikalas, jei naudojate pačius mobiliausius kompiuterius su 10“-14“ įstrižainės ekranais, tuomet naudą pajusite iš karto. Be to, labai praverčia ir tai, kad tiek nešiojamą kompiuterį, tiek „ASUS MB16AC“ monitorių, galėsite nešiotis tame pačiame krepšyje.

Universalus monitorius „ASUS MB16AC“ itin daug pirkėjų domina dar ir dėl to, nes maitinimui ir vaizdui perduoti naudoja vos vieną USB C tipo jungtį. O greta to dar pridėjus vos 8 mm korpuso storį bei 780 gramų svorį, abejoti gamintojo žadamu monitoriaus „ASUS MB16AC“ geru mobilumu tiesiog nebelieka realaus pagrindo. Be to, šis monitorius ypatingas dar ir tuo, nes itin paprastai leidžia pasirinkti vieną iš keturių galimų mėlynos šviesos filtro režimų, taip pat automatiškai keičia vaizdo orientavimą pagal pakreipimo kampą ir skvarbiausia, nevargina akių nes turi „Flicker-free“ technologiją.

Galiausiai skubame pranešti dar ir tai, kad šią savaitę vykstančiame „Best Gaming Gear Flash Sale“ išpardavime taip pat galite rasti dar daugiau įdomių kompiuterinės technikos bei jos aksesuarų pasiūlymų. Net neabejojame, kad šis išpardavimas gali sudominti ir kompiuterinių žaidimų mėgėjus, kadangi jame su nuolaidomis siūloma įsigyti ne tik peles ar klaviatūras, bet ir vaizdo plokštes, maitinimo blokus ir netgi aušinimo ventiliatorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()