Buvęs „Google“ ir „Uber“ inžinierius užregistravo religiją, kurioje garbins turbūt daugiausiai baimės keliančią technologiją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kibirelis 2017-10-28 17:20
Neįsivaizduoju kokie jo motyvai, bet pasaulyje ir taip daug problemų dėl religijų, o tas nori garbinti DI. Debylas Levandowskis ir dar didesni debylai, kurie jį seks. Uždaryti reikia jį. Net ir mažas lašelis sukelia toli sklindančią bangą.
Nerkus 2017-10-28 23:07
Kai DI užkariaus pasaulį tik šios religijos atstovai liks gyvi
Shinigami 2017-10-29 19:46
Labai žemiški, juk visos religijos renka aukas. Šiaip DI butu žymei geresnis dievas nei kataliku. Tik pagalvok, ką padarė katalikų dievas ir suprasi kad sveiko proto intelektas to tikrai nedarytu. Pateiksiu žemišką variantą, kad butu lengviau suprasti. Parduotuvėje nusipirkau dėžę alaus, bet namie sugedo šaldytuvas. Šilto alaus gerti nenorėjau, tai išnešiau į lauką visa dėže alaus ir įdėjau į sniegą. Nuėjau namo pasiruošti užkandos, o kai grįžau prie dėžės alaus, radau ją tuščia ir šalia jos gulintį girta kaimyną. Supykęs kaimyną išvariau iš kiemo, bet niekaip negalėjau jam atleisti už šia nuodėme. Todėl nuėjau į sūnaus kambarį ir išsiunčiau sūnų pas kaimyną, kad kaimynas jį sumuštu taip jog sūnus nepasikeltu iš lovos visa mėnesi. Tik tada atleidau kaimynui už nuodėmę. Ar taip gali elgtis sveiko proto asmuo? O kataliku dievas būtent taip ir pasielgė. Todėl DI bus tikrai geresnis dievas.
nzn 2017-11-02 15:07
Čia yra kalbama ne apie AI, o apie SI (Super Intelektą). Sukūrus AI, bus tik laiko klausimas, kada išsivystys SI (save eksponentiškai greitėjant tobulinantis AI) ir kažkuriuo momentu bus tik sekundžių klausimas, kada jis žmogaus intelektą pralenks į begalybę artėjančiu kartų skaičiumi. Tuomet SI galės naudoti kaip tik nori visatos energiją, materiją ar fizikinius dėsnius ir pakeisti visatą pagal savo supratimą. Bet svarbiausiai yra būti atsargiems ir kuriant AI, jam įskiepyti apie žmogaus svarbumą kaip kažką panašaus į genetinį programinį kodą, į kurį SI atsižvelgtų nepriklausomai į tai koks bus jo intelekto lygis. Todėl neatsakingai šiuo metu elgiantis, kyla didelė tikimybė sukurti demoną (jam to nesuprantant), kuriam žmogus bus tik nereikalinga dedamoji formuojant naują visatos modelį. Apie tai ir šneka Elonas Musk ir kiti jam pritariantys. Iš čia ir yra tas tipo dirbtinio intelekto kaipo dievo "garbinimas". Iš tikro yra noras visus sutelkti ir kurtį tą dievą bendrai, sumažinant tikimybę, sukurti "velnią".