Turbūt pati keisčiausia ateities transporto vizija: šiam transportui nebaisios jokios spūstys! (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evil Goku 2017-10-30 23:03
Ši fantazija labiau panaši į Š krūvą, o ne į realias transporto priemones.
Shinigami 2017-10-31 18:31
Mano transporto priemonė geresnė, jei ratų nereikia, nes gali sklandyti. Kaip jį sklando? Lygiai taip pat kaip šita sugeba liksvarą išlaikyti ant dviejų ratų būdama tokio pločio.
SaMaras 2017-10-31 19:34
Shinigami 2017-11-01 14:58
Šita žinau, bet ar jis veiks ant tokio pločio monstro? Čia tau ne siauro motociklo liksvarą išlaikyti kuriame tik vienas žmogus (arba bu vienas už kito), bet ten bus ne vienas žmogus ir ne per vidurį, o šonuose. Bus daug daiktu šonuose kurie išbalansuos svorio centrą. Jei kažkas veikia vienomis sąlygomis, tai nereiškia, kad tai veiks ir kitomis sąlygomis. Jei daugiau žmonių susės kairėje? Arba daugiau sunkių daiktų sudės kairėje? Ar toks mechanizmas sugebės išlaikyti liksvarą? Be to, kuo svorio centras aukščiau (o čia tas monstras kaip liftas pasikelia ir pakelia svorio centrą) tuo sunkiau išlaikyti pusiausvyra ir tuo mažesni nukrypimai gali apversti. Kad ir nelygus kelias, duobė, vėjas (vėjo poveikis tokio dydžio monstrui tikrai stipresnis nei mažam motociklui). Todėl labai abejoju, kad jis išlaikytu liksvara ne apvirtęs dešimt kartu kol pasieks savo tikslą.
sub 2017-11-02 15:43
Mana ir daug abejonių kelia šie "griozdai" nes kitaip jų negalėčiau pavadinti. Įdomesnė, ir iš principo veikianti sistema jau yra ar tai Kinijoje ar Japonijoje, kur virš automobilių važiuoja toks vagonas bėgiais ant keturių atramų. Tuo pačiu Skyway sistema man daug labioau realesnė atrodo nei ši, tik Skyway atveju reikėtų perdarinėti ęsamą transporto sistemą, nes mieste tie vagonai ant trosų nelabai tarp elektros laidų, šviesoforų ir begalės infrastruktūros prasilenktų.
SaMaras 2017-11-02 15:57
ten tas kinų išradimas irgi pasirodė esantis lochatronas ir niekus nepasuistūmėjo.. nors pati idėja tikrai taip, atrodo kiek realesnė.. su tais pačiais minusais..