„Leagoo S8“ kamera palyginta su „Samsung Galaxy S8+“ (Video)  (1)

Nuo tada kai „Samsung“ pristatė savo flagmaną „Galaxy S8“ – visas pasaulis pradėjo sekti šia mada ir dabar rinkoje galima rasti tikrai ne vieną panašaus stiliaus telefoną, kuris pasižymi 18:9 kraštinių santykiu. Ypač arši konkurencija vidutinės kainos segmente - panašių modelių jau yra ne vienas ir ne du, tad gamintojai verčiasi per galvą, kad atkreiptų dėmesį būtent į jų telefonų privalumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu itin intensyviai daug informacijos apie savo gaminį rengia kompanija „Leagoo“ - jau esame rašę apie jos įdomius modelius „S8“ ir „S8 PRO“. Šiuos telefonus kompanija įvairiais aspektais lygino su „Galaxy S8+“, bet dar nebuvo prieita prie kameros reikalų, tada dabar sukurtas video siužetas, kur sulyginamos abiejų telefonų kameros. 

Priminsime, kad „Leagoo S8“ pasižymi ne tik madinga išvaizda, tačiau net keturių kamerų konfigūracija – dvi iš jų įmontuotos įrenginio nugarėlėje, o dar dvi – priekinėje dalyje.

Asmenukėms skirtos priekinės kameros pasižymi 8 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutikliais, tad dabar specialius vaizdo efektus galima išgauti ir asmenukėms. Kam tai svarbu, toks „Leagoo S8“ sprendimas turėtų tikrai sudominti. 

Tačiau pakalbėkime plačiau apie pagrindines šio išmaniojo telefono kameras.

 

Taigi, nugarėlėje įmontuoti du jutikliai – pagrindinis 13 MPx raiškos, o antrasis 2 MPx. „Leagoo S8“ taip pat pasižymi tuo, jog kamerų diafragmos dydis yra f/2.0, o tai leidžia nuotraukose išsaugoti maždaug 20% daugiau šviesos nei su tradicine biudžetinių telefonų diafragma f/2.2.

Verta pastebėti, jog tai nėra idealus variantas fotografavimui tamsiu paros metu, tačiau biudžetiniai įrenginiai praktiškai niekada neturi geresnės diafragmos. O štai dienos metu darytos tokios nuotraukos jau gali konkuruoti ir su „Galaxy S8“ - ką ir norėjo parodyti gamintojas aukščiau pateiktame vaizdo siužete. 

Priminsime, jog išmaniojo telefono veikimą palaiko „Mediatek MT6750T“ procesorius su 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Naujasis „Leagoo“ modelis taip pat pasižymės 3050 mAh talpos LG baterija, tačiau esminis šio įrenginio akcentas – net keturios kameros.

Dar vienas „Leagoo S8“ svarbus komponentas – jo ekranas, kurio įstrižainė siekia 5,72 colio, o raiška – 1440x720 taškų.

Ši kompanijos naujiena kainuoja 169,99 JAV dolerių, tačiau šiuo metu jį galima įsigyti su 50 JAV dolerių nuolaida. Tai reiškia, jog perkant „Leagoo S8“ Jūs vietoje standartinės 169,99 JAV dolerių kainos sumokėtumėte tik 119,99 JAV dolerių. Tai iš tiesų geras pasiūlymas, nes pavyzdžiui, „Gearbest“ šiuo metu už „Leagoo S8“ išankstinius užsakymus prašo 143€

 

LEAGOO S8

Ekranas

SHARP 5.72 inch 1440x720p

CPU

8-core 1.5Ghz LTE

RAM

3GB

ROM

32GB

Screen-to-body ratio

85%

Pagrindinė kamera

OV 8MP+2MP Dual-Cam

Priekinė kamera

SONY 13MP+2MP Dual-Cam

Rėmelių plotis

1mm

Baterija

2940mHA

Greitas įkrovimas

5V2A

Fingerprint ID

Rear fingerprint ID

Dydis

153.5 x 70.7 x 8.8mm

Korpusas

Metalinis

Kaina

$119.99 (pilna kaina $169.99)

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: