Gamintojas pademonstravo naujojo „Leagoo S8“ bėremio ekrano vizualinius privalumus (Video)  (1)

Nuo tada kai „Samsung“ pristatė savo flagmaną „Galaxy S8“ – visas pasaulis pradėjo sekti šia mada ir dabar rinkoje galima rasti tikrai ne vieną panašaus stiliaus telefoną, kuris pasižymi 18:9 kraštinių santykiu. Ypač arši konkurencija vidutinės kainos segmente - panašių modelių jau yra ne vienas ir ne du, o išsirinkti tarp jų kažką įdomesnio tampa tikra problema. Vienas iš ryškesnių tokio tipo modelių šioje kainų grupėje neabejotinai yra „Leagoo S8“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis Kinijos kompanijos „Leagoo“ išmanusis telefonas pasižymi vos 1 mm pločio ekrano rėmeliais, pakankamai plonu 69 mm storio korpusu, o ekrano kraštinių santykis yra 18:9. Tačiau bene svarbiausia detalė yra ta, jog šį įrenginį galima įsigyti už kone šešis kartus mažesnę sumą nei kainuoja „Samsung Galaxy S8“. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Leagoo S8“ korpusas pagamintas iš CNC metalo, o iš jo specifikacijų ir dizaino labai sunku nuspėti tai, jog jis kainuoja kiek daugiau nei 100 JAV dolerių.

„Leagoo“ pristatė dar vieną vaizdo klipą, kuriame demonstruojamas jų naujasis išmanusis telefonas, o ypatingas dėmesys reportaže skiriamas būtent siauriems įrenginio rėmeliams.

Pamatyti kaip atrodys „Leagoo S8“ galite žemiau esančiame video siužete:

Pažvelkime ir į kitas „Leagoo S8“ modelio specifikacijas. Išmaniojo telefono veikimą palaiko „Mediatek MT6750T“ procesorius su 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Naujasis „Leagoo“ modelis taip pat pasižymės 3050 mAh talpos LG baterija, tačiau esminis šio įrenginio akcentas – net keturios kameros. „Leagoo S8“ išsiskirs dviguba 13 MPx ir 2 MPx pagrindinės kameros konfigūracija bei dviguba 8 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutiklių konfigūracija priekinėje dalyje. Ši kompanijos naujiena kainuos 169,99 JAV dolerių.

 

LEAGOO S8

Ekranas

SHARP 5.72 inch 1440x720p

CPU

8-core 1.5Ghz LTE

RAM

3GB

ROM

32GB

Screen-to-body ratio

85%

Pagrindinė kamera

OV 8MP+2MP Dual-Cam

Priekinė kamera

SONY 13MP+2MP Dual-Cam

Rėmelių plotis

1mm

Baterija

2940mHA

Greitas įkrovimas

5V2A

Fingerprint ID

Rear fingerprint ID

Dydis

153.5 x 70.7 x 8.8mm

Korpusas

Metalinis

Kaina

$119.99 (pilna kaina $169.99)

Verta atkreipti dėmesį, jog šį išmanųjį telefoną taip pat galite įsigyti su 50 JAV dolerių nuolaida. Tai reiškia, jog perkant „Leagoo S8“ Jūs vietoje standartinės 169,99 JAV dolerių kainos sumokėtumėte tik 119,99 JAV dolerių. Tai iš tiesų geras pasiūlymas, nes pavyzdžiui, „Gearbest“ šiuo metu už „Leagoo S8“ išankstinius užsakymus prašo 143€

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: