Kinijos turgelio stebuklai: maksimalus funkcionalumas už prieinamą kainą - daugumą pirkėjų sužavėjęs dronas „Hubsan H501S X4“ siūlomas su itin patrauklia „11.11“ nuolaida (Video)  ()

Dronai bei kvadrokopteriai kardinaliai pakeitė žmonių supratimą apie panoramines nuotraukas. Skraidyklėmis užfiksuotas nuotraukas socialiniuose tinkluose matome praktiškai kasdien ir nepaisant to koks skeptikas bebūsite, šiuo atveju tenka pripažinti, kad tokios fotografijos itin dažnai palieka neišdildomą įspūdį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-08 Kinijos turgelio stebuklai: maksimalus funkcionalumas už prieinamą kainą - daugumą pirkėjų sužavėjęs dronas „Hubsan H501S X4“ siūlomas su itin patrauklia „11.11“ nuolaida (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, bet ilgą laiką dronai bei kvadrokopteriai buvo prieinami tikrai ne kiekvienam. Kitaip sakant, anksčiau kartu su skraidykle taip pat tekdavo įsigyti ir veiksmo kamerą, o toks rinkinys, be jokios abejonės, kainuoja daugiau nei norėtųsi. Vis dėlto vietiniai Kinijos gamintojai nusprendė, kad tipiniam pirkėjui pilnai pakaktų ir skraidyklėje integruotos aukštosios raiškos kameros. Tenka pripažinti, kad toks sprendimas pilnai pasiteisino, o tą puikiai patvirtina tokias skraidykles įsigijusių pirkėjų atsiliepimai.

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ kvadrokopteris „Hubsan H501S X4“ iš daugumos pirkėjų gauna penkias žvaigždutes iš tiek pat galimų. Pirkėjai itin teigiamai vertina „Hubsan H501S X4“ vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybę, akcentuoja kvadrokopterio valdymo paprastumą ir visuomet noriai pabrėžia ilgą baterijos tarnavimo trukmę. Be to, jų teigimu, „Hubsan H501S X4“ yra puikus pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško maksimalaus funkcionalumo už tikrai prieinamą bei konkurencingą kainą.

Šiuo atveju skubame pranešti, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse „Hubsan H501S X4“ kvadrokopteris įprastai kainuoja apie 180 eurų. Vis dėlto „11.11GB“ išpardavimo proga bent jau Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ daug kam taiko išskirtines nuolaidas. Būtent šia proga pasinaudojus HUBSAN11 nuolaidos kodu šį kvadrokopterį dabar galima įsigyti už ypatingą 142 eurų kainą. Pasiūlymas tikrai geras, tad vengiant perpardavinėtojų, ribojamas kiekis, kiek tokių dronų gali įsigyti vienas pirkėjas.

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurie nori susipažinti su kita „Hubsan“ produkcija, taip pat rekomenduojame pasidomėti kitais „Hubsan Brand Deals“ išpardavimo pasiūlymais.

Grįžtant prie „Hubsan H501S X4“ norisi paminėti tai, kad šis kvadrokopteris yra aprūpintas aukštosios 1080P raiškos (1920 x 1080) kamera bei specialiu valdymo pulteliu su LCD ekranu. Toks sprendimas praverčia dėl tos priežasties, nes realiu laiku leidžia peržiūrėti kvadrokopterio filmuojamą vaizdą tiesiog valdymo pultelio ekrane.

Atskirų žodžių verta ir 2700 mAh talpos baterija, kadangi ji kvadrokopterį ore leidžia išlaikyti apie 20 minučių – o tai yra bene du kartus geresnis rezultatas nei gali pasiūlyti didžioji dalis kitų Kinijoje parduodamų dronų ar kvadrokopterių.

Daugybės teigiamų atsiliepimų „Hubsan H501S X4“ taip pat susilaukia ir dėl savo išskirtinių patvarumo savybių, kurias pavyksta pasiekti naudojant pagal specialią technologiją sukurtus kvadrokopterio propelerius.

Labai svarbu ir tai, kad kvadrokopterio stabilumą ir lengvą valdymą net ir esant dideliam vėjui padeda užtikrinti integruotas 6 ašių giroskopas.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad  „Hubsan H501S X4“ yra aprūpintas GPS ryšio moduliu, todėl geba ne tik autonomiškai sekti paskui valdymo pultelį, bet ir esant reikalui taip pat gali automatiškai sugrįžti pas savo šeimininką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()