„Leagoo“ ketina pristatyti vidutinės klasės įrenginį už itin patrauklią kainą  ()

Kinijos gamintojas pastarąjį mėnesį itin aktyviai reklamavo savo naujuosius išmaniuosius telefonus – „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“. Tačiau kompanija nežada sustoti ir ketina išleisti dar vieną naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną. „Leagoo“ ketina pristatyti kiek pigesnę anksčiau išleisto „T5“ modelio versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad naujasis „Leagoo T5c“ bus pigesnis ir pasižymės kiek prastesnėmis specifikacijomis, tačiau turės visiškai metalinį korpusą bei aukštos klasės telefonams būdingą dizainą. Naujasis išmanusis turėtų pasižymėti 5,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška. Pažvelkime ir į kitas šio įrenginio specifikacijas.

„Leagoo T5c“ turėtų veikti su aštuonių branduolių „Mediatek“ procesoriumi, o jo sklandų veikimą turėtų užtvirtinti 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Verta paminėti, kad šio modelio pirmtakas turėjo 4 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. „T5c“ modelis veiks su 3000 mAh talpos baterija su greito įkrovimo funkcija.

Skelbiama, jog naujasis „Leagoo T5c“ turėtų kainuoti maždaug 129,99 JAV dolerių, o jo masinė prekyba turėtų prasidėti gruodžio 5 dieną. Tiesa, kaip visada, „Leagoo“ šiuo metu rengia akciją, kurios metu Jums tereikia užsiprenumeruoti jų naujienlaiškį tam, jog laimėtumėte šį naują išmanųjį telefoną vos už 1,99 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: