Ataskaita apie „Leopard 2A6M“ tankus Vokietijos kariuomenėje sukėlė audringą reakciją: „kas atsakingas už tokią katastrofą“? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-11-18 13:54
Protingai daro, kai nėra grėsmės kam laikyti milžinišką armiją. Kilus minimaliai grėsmei akimirksniu valstybė užvers fabrikus užsakymais. Juk svarbiausia pramonė jau sukurta ir aprūpina visą išsivysčiusį pasaulį.
S.J 2017-11-18 14:38
Taip, tie kas visada pasirenges karui, tai visada atnaujina tiek kariu igudzius tiek technika. O leisk paklausti kiek reikia laiko pagaminti tankui? Ok tada kiek reiktu pagaminti moderniasnem tankui kuris tarkim atitiktu dabartiniu istobulintu tanku charakteristikas? Jei nenori karo, tai visada turi buti pasiruosias jam, nes manyti jog taika yra jau seniai ir ji ilgai dar bus, gali buti apgaulinga. Cia kaip 2008 Kirkilas aiskino jog krizes nera ir nebus, daugeliai ipute migla ir patikejo, ir pyst krize, o visi nepasiruose.
Fikcija 2017-11-18 16:02
S.J ka ginsi jei tokiais tempais tesis emigracija , seima ir lauru kvartala?
kiesza 2017-11-18 20:04
Iki II pasaulinio karo JAV nebuvo pasiruošus karui, bet tai jai nesutrukdė jo laimėti, nes buvo technologijos ir resursi. Na Tigrą vokiečiai pagamindavo per dieną, kai tuo tarpu Rusai išleisdavo po 30vnt T34. Šalis lyderiauja pasaulyje pagal daug rodiklių, arba pirmam trejete. Tai manau jie žino ką daro. Jai sąlygos reikalaus, neabejoju kad Bundeswehr'o finansavimas didės, gamyklos to laukia išsižioję..
kiesza 2017-11-18 20:11
Turėti kėslų užpilti Vokietiją tai tas pats, kas su brauniku panaikint ginklų prekeivių klaną.. Įmanoma, bet labai jau liūdnos pasekmės
Evil Goku 2017-11-18 20:21
Jei JAV prieš WWII būtu buvusi pasiruošusi karui, tai vargu ar būtu Japonai juos užpuolę. Kadangi puolė matydami kaip sparčiai JAV pradėjo ginkluotis ir tikėjosi, kad jų greitas puolimas privers JAV pasiduoti, dar nespėjus pilnai apsiginkluoti. Hitleris irgi forsavo ssrs puolimą, norėdamas rusus užklupti pilnai nepasiruošus. Jam beveik pavyko, jei ne sąjungininkų parama, naciai turbūt būtu pervažiavę sovietų sąjungą. Bet bent kol kas sunku tikėtis, kad netolimoje ateityje Vokietija su ko nors rimtai kariaus.
Profesorius :) 2017-11-18 20:51
Evil Goku. Jeigu ka tai Ruzveltui pries gera savaite buvo pranesta apie busima Japonijos ataka Perl Harbore. Bet kol uzpuolimas nebuvo ivykes JAV jau tada norejo veltis i kara,bet JAV pilieciai tam grieztai nepritare ir i tai teko atsizvelgti. O kai buvo uzpultas Perl Harboras tada jau ir patys eiliniai zmones panoro karo ir kaip mat desimtys tukstanciu amerikieciu pasijuto patriotais ir ejo uzsirasyneti i savanorius. Hitleris su Stalinu buvo pasirase nepuolimo pakta. Todel sovietai jautesi saugus. Neilgam. Ir naciai nebutu pervaziave sovietu sajungos nes buvo didele problema su kuru.
agentxio 2017-11-18 23:02
tegu lt parduoda manau tikrai ras kelis milijardus supirkt visa xlama
shift 2017-11-19 00:14
Eksportas maitina Vokietijos ekonomiką. Šarvuotos ginkluotės kompanijos (Rheinmetal, KMW) tiek yra prisiėmę milijardinių užsakymų, kad ko gero kenčia ir vietiniai poreikiai. Manau vokiška logika yra tokia, kol galim parduoti kitiems - stumiam, kai kiti nebebepirks - skatinsim savo gamyklas pirkdami patys sau. Kita vertus, žinant kokiais kiekiais ginkluotę Vokietija tiekia kitoms šalims, jai visai nebūtų sunku pavojaus atveju pasinaudoti "Force majore'u" ir sustabdyti eksporto užsakymus, o jau pagamintus tankus užuot krovus į keltą, mesti tiesiai į savo armiją. Neabejoju, kad vokiečiai krizės akivaizdoje vos per pirmą parą galėtų iš "kišenės" išsitraukti +100 naujų tankų ir kitos technikos vienetų.
AAA000 2017-11-19 11:45
ivest i eksplotacija irgi ne per para pasidaro. siaip nemanau, kad siuolaikiniam kare tankai ka nors belemia. greiciausiai nusistovetu fronto linijos pagal artilerijos ir ypac raketinius pajegumus. tankai reikalingi nebent etapuose valant teritorija nuo visokiu menkai ginkluotu civiliu ar teroristu. jei ner tikslo uzimt naujas teritorijas, tai kam ju isvis reik? ju net distancinio valdymo modeliu nekuria...
Evil Goku 2017-11-19 13:34
Tai kad beveik visoje Vokietijos kariuomenėje panaši bloga padėtis. Pradedant aviacija http://www.technologijos.lt/n/technolog ... riuomeneje Baigiant povandeniniai laivais http://www.technologijos.lt/n/technolog ... -problemas 100 vnt. papildomos karinės technikos tokiai valstybei kaip Vokietija yra lašas jūroje. Turbūt Vokietija nemato prasmės turėti galingą klasikinę kariuomenę. Kadangi aplink ją nėra priešiškų neprognozuojamų kaimynių. O rimtesnius globalius konfliktus pajėgi užgesinti JAV. Galingos kariuomenės išlaikymas labai brangus dalykas.
kurmis 2017-11-20 09:45
Ne į temą. Pasistenkite nedaryti kalbos klaidų, sutvarkykite teksto skyrybą.