Renkamės dovanas - 10 įdomiausių radijo bangomis valdomų mašinų (Foto, Video)  (7)

Vaikams patinka žaisti su viskuo, kas juda. Radijo bangomis gali būti valdomos labai įvairios mašinos. Tai - puiki dovana smalsiam vaikui. Juk iki gražiausių metų švenčių liko vos daugiau nei mėnuo, todėl tikrai laikas pagalvoti apie dovanas. Štai 10 įdomių radijo bangomis valdomų mašinų, kurios nudžiugins bet kurį smalsų vaiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Radijo bangomis valdomas lenktyninis automobilis

Aišku, klasikinė radijo bangomis valdoma mašina yra lenktyninis automobilis. Šis „Wltoys A969“ yra ir greitas, ir tvirtas, todėl pradžiugins visus, kurie svajoja kada nors tapti lenktyninkais. Šis radijo bangomis valdomas automobilis imituoja didžiuosius bekelės bolidus, kurie varžosi ilgose lenktynėse. Būtent todėl „Wltoys A969“ yra varomas keturiais ratais, turi nepriklausomą pakabą ir maždaug 100 metrų valdymo nuotolį ir įkraunamą bateriją.

Aišku, lenktyninis automobilis visų pirma turi būti greitas. Šis automobilis pasiekia 45 km/h greitį. Turint omenyje, kad tai - tik 1:18 mastelio bolidas, šis skaičius atrodo įspūdingai. Tiesa, taip lakstant baterijos atsargų pakaks vos 10 minučių. „Wltoys A969“ kainuoja €52,64.

2. „Lamborghini Aventador“

„Lamborghini“ - dugelio vaikų svajonių automobilis. Galbūt, jei jie daug dirbs ir stengis, užaugę jie galės įsigyti tikrą „Lamborghini“, tačiau ir būdami vaikais gali pasimėgauti 14 kartų mažesniu „Aventador“. Šis radijo bangomis valdomas automobilis netgi turi vairą primenantį pultelį, o per langus matoma ir tikro superautomobilio salono replika.

Tai nėra tikras lenktyninis radijo bangomis valdomas automobilis, todėl didelio greičio neišvysto (mažiau nei 9 km/h). Visgi, galiniais ratais varomas modelis turi diferencialą, todėl juo smagu palakstyti posūkiais. Atstumas nuo vairuotojo gali būti 40-55 metrai. Šis radijo bangomis valdomas „Lamborghini Aventador“ kainuoja 25 eurus, galima rinktis iš geltonos ir oranžinės spalvos.

3. „Huina 1540“ karjerų savivartis

Ar žinote tuos didžiausius karjerų ir atvirų kasyklų sunkvežimius, kurie vienu metu gali pavežti kelis šimtus tonų grunto? Tokį dizainą ir bando atkartoti radijo bangomis valdomas „Huina 1540“ savivartis. Jis yra varomas keturiais ratais, o vairavimo mechanizmas leidžia apsisukti aplink savo ašį (viena ratų pusė sukasi į priekį, o kita - atgal, tačiau į šonus jie nesisukioja).

Nereikia nei sakyti, kad modelis taip pat gali išversti savo krovinį. Priklausomai nuo žaidimo intensyvumo, įkraunamos „Huina 1540“ baterijos išsikraus po maždaug 20-25 žaidimo minučių. „Huina 1540“ šiuo metu kainuoja vos daugiau nei 24 eurus.

4. „Huina 1520“ frontalinis krautuvas

Prie paminėto savivarčio puikiai tiktų ir dar vienas žaislas, kuris padėtų savivartį pakrauti. Taip galima žaisti visą karjerą.

Šis „Huina 1520“ frontalinis krautuvas puikiai tam tinka. Jis yra vairuojamas kaip ir „Huina 1540“, tačiau yra mažesnis. Priekyje turi didelį kaušą, kuriuo galima pasemti kokį nors sausą birų smėlį ar kitas medžiagas.

Šie žaislai turi didelius tuščiavidurius ratus, kurie puikiai veikia raižytoje vietovėje, ir šviesos efektus. „Huina 1520“ kainuoja kiek mažiau nei 26 eurus.

Kaip atrodo žaidimas su šios serijos žaislais, šiame video:

5. WPL B-1 

WPL B-1 - tai 16 kartų sumažintas seno karinio sunkvežimio modelis. Kaip ir priklauso kariuomenės mašinai, WPL B-1 yra varomas visais ratais, tačiau vis tiek yra pakankamai greitas pasiekia maždaug 10 km/h. Juo žaisti bus itin malonu žinant, kad šio radijo bangomis valdomo sunvežimio rėmas yra metalinis, todėl yra pakankamai tvirtas.

Įdomu ir tai, kad šio sunkvežimio baterijos slepiasi po variklio gaubtu - jis atsidaro atidengdamas įkraunamą 500 mAh elementą, kurios pakanka maždaug 20 minučių. Pirkėjai gali pasirinkti tarp dviejų spalvų - tamsiai pilko ir dykumų geltonos. WPL B-1 kainuoja kiek mažiau nei 26 eurus.

6. NO.782 tankas

Tai - 24 kartus sumažintas tankas, sukurtas kopijuojant Antrojo pasaulinio karo laikų vokišką „Panzerkampfwagen VI Tiger“. Nors ne visos detalės atitinka, bendras įspūdis tikrai neblogas. Šis radijo bangomis valdomas tankas važinėja ant vikšrų ir turi pakankamai gerą važiuoklę, kad įveiktų nedidelę bekelę.

Aišku, jis ne tik važiuoja, bet ir šaudo - maži plastiko kamuoliukai nuskrieja maždaug 10 metrų.

Tai tėvai turi turėti omenyje - vaikus reikia apsaugoti nuo smulkių detalių ir, aišku, šaudymo vienas į kitą. Juolab, kad šaudymas nėra būtinas - tankas skleidžia garsinius efektus. 

NO.782 taip pat sukioja bokštelį, leidžia pakelti ir nuleisti pabūklą. Baterijos, standartiškai, pakaks 20 žaidimo minučių. NO.782 kainuoja €49,49, galima rinktis iš dviejų kamufliažo variantų.

7. „Double E E635“ autobusas

Grįžtame prie didelių darbo mašinų. Šis autobusas ne tik realistiškai važinėja, bet turi ir keletą papildomų bruožų, tokių kaip garsinis signalas, šviesos ir, aišku, atsidarančios durys. Taigi, vaikai gali žaisti taip, lyg važinėtų įsivaizduojamo miesto gatvėmis ir rinktu keleivius.

„Double E E635“ net atrodo gana realistiškai. Veidrodėliai yra skirtingi, ant stogo matoma oro kondizionavimo sistemos imitacija, o priekyje - maršruto schema. Kaip ir su kitomis mašinomis, su „Double E E635“ vienu įkrovimu galėsite žaisti 20 minučių. „Double E E635“ kainuoja €30,42, galima rinktis iš mėlynos ir raudonos spalvos.

8. „Zhilun 6653“ amfibija

Tokie ant oro pagalvės judantys modeliai iš tiesų gan reti - žmonės dažniau įsigyja ratines mašinas. Tačiau „Zhilun 6653“ privalumas tas, kad jis gali judėti virš ledo, vandens ar sausumos. Taip yra todėl, kad du varikliai pripučia po oro pagalvė. Po modeliu susidaro plonas aukšto slėgio oro sluoksnis, virš kurio jis ir pakimba. Tuo tarpu gale esantys du propeleriai stumia „Zhilun 6653“ į priekį

Iš esmės, „Zhilun 6653“ gali laikyti orlaiviu, nors nuo žemės jis toli atsiplėšti negali. Baterijų pakanka 15 žaidimo minučių. „Zhilun 6653“ kainuoja vos mažiau nei 34 eurus.

9. Šešiaratis „WLtoys 18628“

Tai - 18 kartų mažesnė bekelės monstro versija. Šis modelis turi šešis varomus ratus ir bekelei skirtas padangas. Dėl ratų konfigūracijos, šis modelis gali perkopti nemažas kliūtis, o ir atrodo kaip išskirtinė radijo bangomis valdoma mašina. „WLtoys 18628“ pasiekia 10 km/h greitį, tačiau spaudžiant toli nenuvažiuosi - baterija išseks per 12 minučių. Važinėjant ramiau jos pakaks ilgiau.

„WLtoys 18628“ turi nepriklausomus amortizatorius ir gana aukštą prošvaistą. Viduje netgi matosi lenktynininkas. Šis modelis priekyje turi ir keletą LED - jie yra pakankamai ryškūs, jei vaikas šia mašina norės pasivažinėti prietemoje. „WLtoys 18628“ kainuoja €34,35.

10. HB-P1803 monstras

Tai - 18 kartų sumažintas bekelių monstras. Jis yra varomas keturiais ratais, turi keturis amortizatorius ir dideles padangas. HB-P1803 mėgsta kopinėti per akmenis ar važinėti smėlynais. Jis gali pasiekti 20 km/h greitį, tačiau mieliau lėtai ropoja per kokias nors kliūtis.

HB-P1803 - įspūdingas automobilis, nebijantis susitepti padangas. Važiuojant intensyviai jo baterijos pakaks maždaug 20 minučių. HB-P1803 kainuoja €22,32.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai (7)