Kodėl „Leagoo“ naujame „Leagoo T5c“ nusprendė panaudoti „Spreadtrum“ procesorių?  ()

Kaip jau rašėme, metų pradžioje „Intel“ pranešė apie partnerystę su „Spreadtrum“ kompanija ir Barselonoje įvykusioje „Mobile World Congress“ parodoje pristatė pirmą bendro darbo rezultatą – mobiliųjų įrenginių procesorių „Spreadtrum SC9853i“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Spreadtrum SC9853i“ lustas pasižymi aštuoniais branduoliais bei palaiko LTE ryšį, kas šiomis dienomis yra tiesiog įprastinis reiškinys. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą. Naujasis lustas, nors ir skirtas biudžetinės arba vidutinės klasės įrenginiams, tačiau turėtų pasižymėti geru veikimo ir energijos saugojimo santykiu.

2017 metais, remiantis statistika, „Spreadtrum“ užima trečiąją vietą tarp visų mobiliųjų lustų gamintojų ir nusileidžia tik „Qualcomm“ bei „Mediatek“ kompanijoms. Tačiau kompanija neketina tuo apsiriboti ir ketina artimiausiu metu pralenkti „Mediatek“ su savo vidutinės klasės procesoriais bei pabandyti mesti iššūkį „Qualcomm“.

Siekdami savo tikslų „Spreadtrum“ vadovai turėjo itin atsargiai pasirinkti savo partnerį, nes net menkiausia klaida gali kainuoti tolimesnę sėkmę. Būtent dėl to kompanija nusprendė pradėti bendradarbiavimą su itin sėkmingai besidarbuojančia „Leagoo“ korporacija. „Leagoo“ per pastaruosius metus padarė didelį žingsnį į priekį ir dabar šis prekinis ženklas žinomas ne tik Kinijoje, tačiau ir Europoje.

Jeigu esate futbolo fanas arba tiesiog sekate išmaniųjų telefonų naujienas – tikriausiai žinote, jog „Leagoo“ dar visai neseniai sudarė bendradarbiavimo sutartį su Anglijos aukščiausioje futbolo lygoje žaidžiančių „Tottenham Hotspur“ klubu ir tapo vos trečia kompanija, kuri remia futbolo klubą.

Taip pat „Leagoo“ susilaukė dar daugiau dėmesio kuomet pristatė išmaniuosius telefonus „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“. Apie šiuos išskirtinius telefonus jau rašėme ne kartą, kuomet juos lyginome su „Samsung Galaxy S8“, tyrinėjome nuotraukų kokybę ir spartą ir ekraną. Realiai, šiuo metu tai ben patys geriausi „Samsung Galaxy S8“ analogai, kuriuos Juodojo penktadienio laikotarpiu iš TomTop parduotuvs galima įsigyti labai geromis kainomis: „Leagoo S8“ kainuoja tik 106€, o „Leagoo S8 Pro“ - 254€.

Kompanija sulaukė nemažai teigiamų atsiliepimų bei raginimų judėti toliau.

Štai todėl „Leagoo“ nusprendė panaudoti naująjį „Spreadtrum SC9853i“ lustą planuojamam išleisti „Leagoo T5c“ išmaniajam telefonui, kuris dar ir taps pirmuoju išmaniuoju veikiančiu su šiuo procesoriumi. Šis telefonas pasižymės 5,5 colių įstrižainės Full HD ekranu. Kartu su „Spreadtrum“ procesoriumi įrenginys pasižymės 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Visą šio išmaniojo veikimą palaikys 3000 mAh talpos baterija, kuri taip pat palaikys ir 5V2A greito įkrovimo funkciją.

Naujasis „Leagoo“ išmanusis telefonas turėtų kainuoti 100-120 JAV dolerių, o didžiausias jo koziris – vidutinės klasės įrenginių specifikacijos už biudžetinės klasės įrenginių kainą.  Gamintojas taip pat siūlo užsiregistruoti naująjį „Leagoo T5c“ jau dabar, o taip pat suteikia galimybę gauti 30 JAV dolerių kuponą. Viskas ką Jums reikia padaryti – apsilankyti specialiame gamintojo puslapyje ir užsiprenumeruoti naujienlaiškį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()