Ne viskas taip gražu, kaip norėtų E. Muskas: patyręs sunkvežimių vairuotojas paaiškino, kokius akivaizdžius trūkumus turi naujasis Tesla vilkikas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2017-12-01 13:00
Ismesti norejo kurt profsajunga. Like prigasdinti kazi ar prades geriau dirbt.
Berserkas 2017-12-01 15:53
Tačiau paskaičius kitų komentarų būtent po jų atsiliepimų dėl Tesla, kitų atsiliepimai priešingi. Būtent, kad ir tą kurį citavai. Taip pat vienas iš turinčiu Tesla, bei berods turėjęs naują BMW M3 ar M2 skundėsi jog BMW nuo pat pradžios turėjo problema su transmisija ir dar kažko. Jeigu paskaitytume kitų automobilių atsiliepimus, mes taip išgirstame nusiskundimų. Taip pat berods buvo straipsnis ir apie Lietuvio naują Land Rover automobilį kuriam vis bėdos buvo su elektroniką. Čia daugiau žmonės stengiasi "įkasti". Dėl ko? Greičiausiai pavydi jo sėkmei, baisiai jau nemėgsta elektromobilių ir netiki globaliniu atšilimu.
audriusn 2017-12-07 18:18
Todel, kad atsiliepimai su kritika paskesta tarp muskofiliniu kretinu vapalioniu. O vos ne kiekvienas pakritikaves isvadinamas eretiku, sventojo muskiaus niekontoju ir sventvagiu. murikej didzioji dalis teslos pirkeju yra milenialai, apie technika suprantantys nieko. kaip muskius pasake, taip jiem yra tiesa. kaip kremlevata raisijoj. Jei dar irasys toki punkta This is the exact statement "In addition, damage resulting from the following activities are not covered under this Battery Limited Warranty:• Exposing the vehicle to ambient temperatures above 60°C (140°F) or below -30°C (-22°F) for more than 24 hours at a time;" Strigai kur nors Kanadoj "v jebeniach", pralaukei para vistiek muskius sugalvojo kai lochucius pa....st.