„Leagoo T5c“ išmanusis telefonas su „Spreadtrum“ procesoriumi ir 3GB RAM surinko daugiau nei 50 tūkst. „Antutu“ taškų (VIDEO)  ()

Kaip jau rašėme anksčiau, Kinijos kompanija „Leagoo“ ruošiasi pirmojo išmaniojo telefono su „Spreadtrum“ procesoriumi pristatymui. Naujasis „Leagoo T5c“ prekyboje turėtų pasirodyti jau visai netrukus, o gamintojas ir toliau pateikia vis daugiau informacijos apie pirmąjį įrenginį su „Spreadtrum“ mobiliuoju lustu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai jau žinote ir tai, jog „Leagoo T5c“ veiks būtent su „SC9853i“ modelio lustu, kuris yra skirtas vidutinės klasės įrenginiams. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą. Naujasis lustas, nors ir skirtas biudžetinės arba vidutinės klasės įrenginiams, tačiau turėtų pasižymėti geru veikimo ir energijos saugojimo santykiu. Gamintojas siūlo pažvelgti į šio išmaniojo telefono veikimą, o vaizdo reportaže pateikia ir „Antutu“ testo rezultatus – „Leagoo T5c“ surinko beveik 51 tūkst. taškų.

 „Leagoo T5c“ išsiskirs 5,5 colių įstrižainės „Sharp“ Full HD ekranu. Kartu su „Spreadtrum“ procesoriumi įrenginys pasižymės 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Visą šio išmaniojo veikimą palaikys 3000 mAh talpos baterija, kuri taip pat palaikys ir 5V2A greito įkrovimo funkciją. Taip pat skelbiama, jog nugarėlėje šis telefonas turės du vaizdo jutiklius – pagrindinis pasižymės 13 MPx raiška, o antrasis – 2 MPx raiška. Kolkas daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną nėra skelbiama.

Naujasis „Leagoo“ išmanusis telefonas turėtų kainuoti 129,99 JAV dolerių, o didžiausias jo koziris – vidutinės klasės įrenginių specifikacijos už biudžetinės klasės įrenginių kainą.  Gamintojas taip pat siūlo užsiregistruoti naująjį „Leagoo T5c“ jau dabar, o taip pat suteikia galimybę gauti 30 JAV dolerių kuponą. Viskas ką Jums reikia padaryti – apsilankyti specialiame gamintojo puslapyje ir užsiprenumeruoti naujienlaiškį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: