Skelbiami „Leagoo T5c“ išmaniojo telefono išankstiniai pardavimai: 5,5" „Sharp“ ekranas, net 39% už konkurentus galingesnis CPU su „Intel“ platforma ir iki 12.10 itin maža kaina (Video)  ()

Kinijos gamintojas pastarąjį mėnesį itin aktyviai reklamavo savo naujuosius išmaniuosius telefonus – „Leagoo S8“ ir „Leagoo S8 Pro“. Tačiau kompanija nežada sustoti ir išleido dar vieną naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną. „Leagoo“ pristatė kiek pigesnę anksčiau išleisto „T5“ modelio versiją. Tačiau pigesnis – nereiškia, jog bus prastesnis: tai labai įdomus modelis, kuriam pagal kainą ir parametrus turbūt iš vis nebus lygių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

5,5 colių išmaniojo telefono “Leagoo T5c” gamintojas pastaruoju metu itin aktyviai reklamuoją šį savo naująjį įrenginį, kuris pagaliau pateko į prekybą ir be nuolaidų kainuos 109€. Tad tai labai pigus, bet kaip matysite iš specifikacijų, našus telefonas. 

Visgi Kinijos gamintojai mėgsta nuolaidas anonso metu, tad jomis pasinaudojus galima naują telefoną įsigyti net labai palankiomis sąlygomis. Ne išimtis ir šio modelio atveju - šį kartą anonso nuolaida skelbiama elektroninėje parduotuvėje Gearbest.  

Nuo gruodžio 4 d. iki gruodžio 10 d. “Leagoo T5c” galima įsigyti už 85€, vėliau kaina kils iki minėtos 109€ sumos. 

Įsigyti išmanųjį telefoną už šią kainą galite „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje. Norėtume atkreipti dėmesį į tai, jog šio pasiūlymo laikas yra itin ribotas ir jis baigs galioti jau gruodžio 10 dieną.

Anonso proga “Leagoo” atstovai pateikia itin detalią informaciją apie naująjį itin nebrangų, tačiau pakankamai galingą išmanųjį telefoną.

Tikriausiai jau žinote ir tai, jog „Leagoo T5c“ veiks būtent su „SC9853i“ modelio lustu, kuris yra skirtas vidutinės klasės įrenginiams. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą.

Naujasis lustas, nors ir skirtas biudžetinės arba vidutinės klasės įrenginiams, tačiau turėtų pasižymėti geru veikimo ir energijos saugojimo santykiu. Gamintojas siūlo pažvelgti į šio išmaniojo telefono veikimą, o vaizdo reportaže pateikia ir „Antutu“ testo rezultatus – „Leagoo T5c“ surinko beveik 51 tūkst. taškų.

Gamintojas taip pat atkreipia dėmesį, jog pagal „Antutu“ testų rezultatus „Spreadtrum“  lustas yra net 39% galingesnis nei pagrindiniu jo konkurentu laikomas „Mediatek MT6750“ procesorius. Verta paminėti ir tai, jog šis „Spreadtrum“ procesorius lenkia „Mediatek“ kūrinį pagal vieno ir kelių procesorių darbo rezultatus, atitinkamai 25% ir 36%.

Naujasis „Leagoo T5c“ pasižymės ir jau standartu šiai dienai tapusia dviguba kameros konfigūracija nugarėlėje.

Skelbiama, jog šis išmanusis telefonas turės 13,0 MPx raiškos pagrindinį bei 2,0 MPx raiškos antrinį vaizdo jutiklį.

Gamintojas pažymi, jog dėl itin plačios f/2.2 diafragmos ir modifikuotų 1/3.06 colių jutiklio – Jūs turėsite galimybę užfiksuoti išties aukštos kokybės akimirkas ne tik dienos šviesoje, tačiau ir esant prastesniam apšvietimui.

Gamintojas ypatingą dėmesį atkreipia į nugarėlėje įmontuotas kameras, kuris naudoja ar naują „Spreadtrum“ sukurtą „Depth Map“ technologiją, kuri skirta portretams daryti. Dėl šios technologijos naujasis „Leagoo T5c“ gali užfiksuoti itin tikroviškas ir natūralias akimirkas su vadinamuoju „bokeh“ efektu.

Verta atkreipti dėmesį, jog sistema geba atpažinti kurią nuotraukos vietą „sulieti“, o kurią palikti kaip pagrindinį objektą – ir nesvarbu ar tai yra pirmame nuotraukos plane ar antrame.

Gamintojas pabrėžia ir tai, jog abu nugarėlėje įmontuoti lęšiai geba užfiksuoti detalias ir spalvingas nuotraukas.

5,5 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Leagoo T5c“ naudoja Full HD IPS ekraną. Gamintojo teigimu šie ekranai gaminami „Sharp“ kompanijos, o taip pat atkreipia dėmesį į tai, jog šiame modelyje naudojame ekranai pasižymi ne tik itin geru matymo kampu.

„Leagoo“ atstovai įsitikinę, jog  „T5c“ modelio ekranuose matomas vaizdas yra švaresnis  ir šviesesnis nei daugumoje kitų išmaniųjų telefonų. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio ekrano kraštais yra kiek lenkti ir pasižymi 2.5D lenktu stiklu.

Nors naujasis „Leagoo“ išmanusis ir nėra itin brangus, tačiau pasižymi pakankamai geromis specifikacijomis. Kaip jau tikriausiai visi žinome, „Leagoo T5c“ veiks su „Spreadtrum“ procesoriumi. Šalia jo veiks „Mali-T820“ vaizdo plokštė. Kalbant apie šio įrenginio atmintį – verta žinoti tai, jog įrenginys turės 32 GB vidinės bei 3 GB operatyviosios atminties. Nors tokios specifikacijos ir nėra stebinančios, tačiau atsižvelgiant į jo kainą – tai tikrai labai solidus pasirinkimas, kuris leis išbandyti ir kai kuriuos naujausius žaidimus.

Dar grįžkime trumpam prie šio išmaniojo telefono kamerų ir trumpai aptarkime priekinėje įrenginio dalyje įmontuotą jutiklį, kuris skirtas asmenukėms. Taigi, naujasis „Leagoo T5c“ pasižymi 5,0 MPx raiškos vaizdo jutikliu, kuris leis Jums užfiksuoti pakankamai geras fotografijas. Verta paminėti, jog šis jutiklis pasižymi tuo, jog geba puikiai perteikti šviesas bei iškart pritaikyti veido „pagražinimo“ funkciją.

Ir nors naujasis „Leagoo T5c“ yra pakankamai pigus, tačiau jis turi ir pakankamai neblogą pirštų antspaudų jutiklį. Pranešama, jog šis jutiklis pasižymi „Smart Tuoch“ technologija, galimybe naudotis jutikliu pirštą sukant 360 laipsnių kampu. 4 skirtingus pirštų antspaudus sugebantis išsaugoti jutiklis yra ir pakankamai greitas bei gamintojo teigimu geba atrakinti telefoną vos per 1 šimtąją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: