Internetinė parduotuvė „Cafago“ skelbia nuolaidas 5,0 colių įstrižainės telefonui „Elephone P8 Mini“ bei belaidei įkrovimo stotelei  ()

Kinijos išmaniųjų telefonų rinka – tiesiog milžiniška. Turbūt kone kasdien galima rasti vis naujų telefonų ar neseniai savo veiklą pradėjusių gamintojų. Nors gamintojų ir daugybė, tačiau populiariausieji nesikeičia jau kuris laikas ir tikriausiai nieko nenustebins kompanijos „Elephone“ pavadinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „Cafago“ turi pasiūlymą tiems, kurie ieško kompaktiško ir nebrangaus išmaniojo telefono. Šiuo metu pardavėjas siūlo įsigyti „Elephone P8 Mini“, kurio kaina siekia vos 108 eurus. Tiesa, norint įsigyti šį įrenginį už tokią kainą reikėtų pasinaudoti PZ003 nuolaidos kodą. Norėtume atkreipti dėmesį, jog standartinė šio įrenginio kaina yra kiek daugiau nei 125 eurai.

Kompaktiškas „Elephone P8 Mini“ išmanusis telefonas pasižymi 5,0 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška. Pakankamai nedidelis, pagal dabartines telefonų tendencijas, įrenginys sveria vos 133 gramus ir yra vienas lengviausių „Elephone“ kuriamos „P8“ serijos modelių. Verta paminėti ir tai, jog „P8 Mini“ savo nugarėlėje turi įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį bei dvigubą kamerą su LED blykste.

Nugarėlėje įmontuota dviguba kamera pasižymi 13 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutikliais, kurie taip pat geba užfiksuoti vaizdo reportažus 1080p raiška. Priekinėje „Elephone P8 Mini“ dalyje įmontuotas 16 MPx raiškos vaizdo jutiklis. Įrenginys veikia su „Mediatek MT6750T“ procesoriumi, kurio darbą palaiko 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele iki 128 GB.

Kaip jau minėjome, „Elephone P8 Mini“ su PZ003 nuolaidos kodu Jūs galite įsigyti vos už 108 eurus.

Na, o jeigu Jums nereikia išmaniojo telefono, nes tokį jau turite – „Cafago“  taip pat skelbia nuolaidą universaliai belaidžio įkrovimo stotelei.

„Vertical Wireless Charger“ standartinė kaina yra kiek didesnė nei 16 eurų, tačiau dabar jį galima įsigyti vos už 11 eurų – tereikia pasinaudoti A000 nuolaidos kodu.

Ši belaidė įkrovimo stotelė yra tinkama tikriausiai visiems išmaniesiems, kurie palaiko belaidžio įkrovimo funkciją, o tai reiškia, jog su „Vertical Wireless Charger“ Jūs galite įkrauti tokius telefonus kaip „iPhone 8“, „iPhone X“, „Samsung Galaxy Note 8“ ar „Samsung Galaxy S8“.

Jeigu naudojatės „Android“ išmaniuoju telefonu – vertėtų žinoti ir tai, jog šis įkroviklis palaiko ir „Qualcomm“ kompanijos greito įkrovimo funkciją, todėl jeigu Jūsų įrenginys taip pat palaiko šią funkciją – savo išmanųjį galėsite įkrauti itin sparčiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()