Dabar su nuolaida nė 100€ nekainuojantis naujasis „Leagoo T5c“ savo sparta palygintas su „OnePlus 5“: rezultatai nustebins ne vieną skeptiką (Video)  ()

Kinijos kompanija „Leagoo“ itin didžiuojasi savo naujuoju telefonu „Leagoo T5c“, kuris tapo ir pirmuoju įrenginiu su „Spreadtrum SC9853I“ procesoriumi. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą. Naujasis lustas, nors ir skirtas biudžetinės arba vidutinės klasės įrenginiams, tačiau turėtų pasižymėti geru veikimo ir energijos saugojimo santykiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai gamintojas pristatė vaizdo klipą, kuriame palygino įvairių programėlių pasileidimo greitį tarp „Leagoo T5c“ bei visiems gerai žinomo „flagmanų žudiko“ „OnePlus 5“. Ir įdomu tai, jog vaizdo reportaže galima matyti, jog naujasis „Leagoo“ gaminys veikia beveik taip pat greitai kaip ir „OnePlus 5“. Tai tuo pačiu įrodo ir tai, jog „Spreadtrum“ lustas išties pasižymi greitu veikimu bei yra puikiai optimizuotas.

Norėtume taip pat atkreipti dėmesį į tai, jog jau prasidėjo ir išankstiniai „Leagoo T5c“ pardavimai, kurių metu skelbiama 20% nuuolaida, tad įsigyti šį naująjį išmanųjį telefoną už dar žemesnę kainą nei įprasta – „Gearbest“ internetinėje parduotuvėje „Leagoo T5c“ kainuoja viso labo 93€.

Taip pat prisiminkime ir kokiomis specifikacijomis pasižymi šis telefonas.

Nors naujasis „Leagoo“ išmanusis ir nėra itin brangus, tačiau pasižymi pakankamai geromis specifikacijomis. Kaip jau visi žinome, „Leagoo T5c“ veiks su „Spreadtrum“ procesoriumi. Šalia jo veiks „Mali-T820“ vaizdo plokštė. Kalbant apie šio įrenginio atmintį – verta žinoti tai, jog įrenginys turės 32 GB vidinės bei 3 GB operatyviosios atminties. Nors tokios specifikacijos ir nėra stebinančios, tačiau atsižvelgiant į jo kainą – tai tikrai labai solidus pasirinkimas, kuris leis išbandyti ir kai kuriuos naujausius žaidimus.

5,5 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Leagoo T5c“ naudoja Full HD IPS ekraną. Gamintojo teigimu šie ekranai gaminami „Sharp“ kompanijos, o taip pat atkreipia dėmesį į tai, jog šiame modelyje naudojame ekranai pasižymi ne tik itin geru matymo kampu. Skelbiama, jog šis išmanusis telefonas turės 13,0 MPx raiškos pagrindinį bei 2,0 MPx raiškos antrinį vaizdo jutiklį.

Be to,  „Leagoo“ skelbia konkursą - kviečia lankytojus pranešti apie bet kokio telefono su 8 branduoliais, 3 GB RAM ir 32 GB ROM AnTuTu duomenis - jis mes iššūkį  „Leagoo T5c“. Vienas iš pasiūlymų atsiuntusių dalyvių laimės „Leagoo T5c“. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: