Nusėdo automobilio akumuliatorius? Viskas gerai – jums padės grandininis pjūklas (Video)  (3)

Mums visada kartoja, kad būtina pasirūpinti geru automobilio akumuliatoriumi. Tai, aišku, tiesa, tačiau kartais pritingime, neturime laiko ar tiesiog nusprendžiame, kad akumuliatorius yra tol geras, kol automobilis užsiveda. Visgi, jei jau taip nutiko, kad palikote įjungtus žibintus, o sugrįžę radote išsikrovusį akumuliatorių, apsižvalgykite – gal kažkur turite grandininį pjūklą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na taip, situacija labai specifinė – mažai tikėtina, kad jūs vežiojatės grandininį pjūklą. Šis akumuliatoriaus įkrovimo būdas taip pat tiks ne visiems automobilių modeliams. Ir apskritai, jei gerai neišmanote to, ką matote po savo automobilio variklio gaubtu, verčiau to net nebandykite.

Populiarus YouTube kanalas Wranglerstar, kuriame įprastai galima pamatyti sodybos priežiūros, miško tvarkymo, medžio darbų, įrankių apžvalgų ir kitų vaizdo įrašų, dar prieš 4 metus publikavo vaizdo įrašą, pamokantį, kaip pakrauti nusėdusį automobilio akumuliatorių naudojant benzininį grandininį pjūklą. Vaizdo įrašas sulaukė gausybės komentarų ir daugiau nei 1,4 milijono peržiūrų.

Iš esmės, metodas yra gana paprastas. Nuo generatoriaus nuimamas dirželis, o nuo pjūklo nuimama grandinė bei juosta. Dar reikės atsarginio dirželio, nedidelės virvės ar ko nors panašaus, kas galėtų sukti generatoriaus skridinį. Na, o kaip visa tai veikia pamatysite vaizdo įraše:

Prireiks šiek tiek laiko, kol akumuliatorius bus pakankamai įkrautas, kad užvestų variklį. Kai kurie žmonės komentaruose pastebi, kad norint, jog šis metodas suveiktų, reikia, kad būtų įjungtas degimas. Taip pat negalima supainioti generatoriaus sukimosi krypties, o viską užbaigus reikia atgal uždėti generatoriaus dirželį ir surinkti pjūklą.

Savaime aišku, kad šis metodas pravers labai nedideliam žmonių ratui, kurie savo automobiliu vyksta į mišką. Visgi, vaizdo įrašas tiek daug peržiūrų surinko neatsitiktinai. Jis parodo, kad pasitelkus kūrybišką mąstymą ir paprastus įgūdžius galima išsisukti iš bet kokios situacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Nodum.lt
Nodum.lt
(10)
(26)
(-16)

Komentarai (3)