„Leagoo“ pirmąjį biudžetinį išmanųjį telefoną su keturiomis kameromis siūlo su 20% nuolaida už 50€ (VIDEO)  ()

Kinijos kompanija „Leagoo“ ir toliau pristatinėja vis naujesnius išmaniuosius telefonus. Metų pabaigoje itin aktyviai rinkoje dalyvaujanti kompanija pradeda dar vieno, visiškai naujo, modelio išankstinius pardavimus. Šįsyk vartotojams pristatomas biudžetinės klasės įrenginys su net keturiomis kameromis „Leagoo M9“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Standartinė šio išmaniojo telefono kaina siekia vos 79,99 JAV dolerių (67€) - už tokią kainą jau rašėme, kad galima įsigyti parduotuvėje banggood.com, tačiau išankstinių pardavimų metu naująjį „Leagoo M9“ galima įsigyti dar pigiau - vos už 59,99 JAV dolerių (50€).

Gamintojas skelnia, kad suteikia papildomą 20% nuolaidą pirmajam pasaulyje tikrai biudžetiniam išmaniajam telefonui su „full screen“ ekranu bei net keturiomis kameromis. Gamintojo pranešime skelbiama, kad norint pasinaudoti šiuo pasiūlymu, reikia telefoną pirkti iš „Aliexpress“ parduotuvės. Deja, kol kas nepranešama apie panašias nuolaidas kitose parduotuvėse. 

Kaip jau tampa įprasta „Leagoo“ kompanijai, ji nepatingi išplatinti informacijos  apie stipriausias kiekvieno naujojo telefono savybes - dalinamės nekoreguota medžiaga, ką gamintojas sako apie šį naująjį telefoną. 


Nepamirštamas vizualinis įspūdis

„Leagoo M9“ pasižymi 5,5 colių įstrižainės IPS ekranu, kuris padengtas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Naujasis įrenginys pasižymi visomis naujausiomis išmaniųjų madomis – „full screen“ tipo ekranas su itin siaurais rėmeliais. IPS tipo ekraną naudojantis telefonas pasižymi ne tik puikiais matymo kampais, tačiau ir itin švariu bei ryškiu vaizdu su puikiomis spalvomis. Dėl šių priežasčių Jūs galėsite mėgautis išties puikiu vaizdu savo išmaniojo telefono ekrane. Verta paminėti ir tai, jog ekranas turi 5 lietimui jautrius taškus, todėl galėsite mėgautis ir puikia ekrano valdymo galimybe.

1280*640(18:9)

IPS

1200:1

>415cd/m2

Corning® Gorilla® Glass 3.

5 points

Rezoliucija

Ekrano tipas

Kontrasto santykis

Ryškumas

Apsauginis stiklas

Lietimui jautrūs taškai

Keturios kameros, keturgubas žavesys

Naujasis „Leagoo M9“ pasižymi ir vis populiarėjančia mada tarp kiniškų telefonų – turėti dvigubą kamera ne tik nugarėlėje, bet ir priekinėje jo dalyje. Tokia konfigūracija leis Jums užfiksuoti nuotraukas, kurios pasižymės detalumu, puikiu spalvų perteikimu bei žinoma leis mėgautis kokybiškomis asmenukėmis socialiniuose tinkluose.

Priekinėje telefono dalyje rasime 5 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutiklius su LED blykste. Gamintojas pažymi tai, jog kamera turi tokius nustatymus, kurie leis Jums patobulinti savo atvaizdą nuotraukose – nuo odos ryškumo net iki Jūsų veido formos. Teigiama, jog visa tai skirta tam, kad galėtumėte pateikti patį geriausią save.

5MP + 2MP

Dual Front Camera

F2.4

Aperture

1.65μm*1.65μm

Pixel Size

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 8 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutiklius, kurių apšvietimu pasirūpins dviguba LED blykstė. „Leagoo“ vadovai įsitikinę, jog su nugarėlėje esančiomis kameromis Jūs galėsite užfiksuoti tiesiog magiškas akimirkas, o nuotraukų kokybė turėtų įtikti net ir geriausiems profesionalams.

8MP + 2MP

Dual Rear Camera

F2.4

Aperture

1.12μm*1.12μm

Pixel Size

Mažas telefonas – didelis vaizdas

Kaip jau minėjome, naujasis „Leagoo M9“ pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu. Tačiau verta žinoti ir tai, jog šio įrenginio ekranas dengia net 80% priekinės korpuso dalies bei pasižymi 18:9 formatu. Šios savybės leis Jums mėgautis gerokai didesniu vaizdu, tačiau pats telefonas bus kiek mažesnis nei buvo įprasta iki šiol.

Itin spartus pirštų antspaudų skaitytuvas

Kaip tikina gamintojas, pirštų antspaudų jutiklis, kuris naudojamas „Leagoo M9“ išmaniajame telefone yra bene greičiausias savo kategorijoje.

Dėka „Smart Touch“ technologijos jis turi nepriklausomą saugyklą, kurioje gali saugoti visus Jūsų pirštų antspaudus. Verta paminėti tai, jog kiekvienas Jūsų prisilietimas yra fiksuojamas tam, jog jutiklis galėtų pats tobulėti ir kaskart vis tiksliau ir sėkmingiau nuskanuoti Jūsų pirštą.

Pirštų antspaudų jutiklis gali atrakinti Jūsų telefoną vos per 0,1 sekundės, o pirštų antspaudą geba skaityti ir apsuktą 360 laipsnių kampu.

Baterija visai Jūsų dienai

„Leagoo M9“ naudoja integruotą LG pagamintą 2850 mAh talpos bateriją, kurios pilno įkrovimo Jums turėtų pakakti visai dienai. Įdomu ir tai, jog po maždaug 500 įkrovimų baterija patiria vos 10% susidėvėjimą, o tai reiškia, jog Jums lieka net 90% sveikos baterijos po pakankamai nemažo įkrovimų skaičiaus.

Dėka puikiai išdirbtos „Leagoo“ operacinės sistemos versijos – gamintojas garantuoja, jog šis modelis Jums suteiks net 7 dienas tarnavimo laiko budėjimo rėžimu.

Trumpai apžvelgiant pagrindines „Leagoo M9“ specifikacijas – reikėtų žinoti, jog jis veikia su „Mediatek MT6580T“ procesoriumi bei turi 2 GB operatyviosios bei 16 GB vidinės atminties. Kaip jau minėjome jis pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu, turi 2850 mAh talpos bateriją bei keturias kameras – dvi priekyje bei dvi nugarėlėje.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: