Nufilmavo, kaip naujasis „Vernee X“ telefonas veikia vienu metu paleidus 50 programėlių ir kaip į tai reaguoja jo 6200 mAh talpos baterija (Video)  ()

Kaip jau visi tikriausiai žinome – naujasis „Vernee X“ jau pradėtas pardavinėti oficialiame gamintojo puslapyje, o taip pat ir internetinėje parduotuvėje „Gearbest“. Šiuo metu pradėti tik išankstiniai pardavimai, o pirmieji modeliai pirkėjus pasieks tik sausio mėnesio antroje pusėje. Tačiau įdomiausias klausimas – kaip gi veikia šis naujas išmanusis telefonas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ naująjį „Vernee X“ dabar galima įsigyti už 249,99 JAV dolerių (214€), o tai yra net 30 JAV dolerių pigiau nei įprastinė šio įrenginio kaina.

Kaip jau įprasta anonsų metu, gamintojai stengiasi pateikti kuo daugiau įdomios informacijos apie naują produktą. Dabar Kinijos kompanijos „Vernee“ atstovai sukūrė ir išplatino vaizdo reportažą, kuriame galima pažvelgti į naujojo „Vernee X“ veikimą bei baterijos tarnavimo laiką.

Vaizdo reportaže galime matyti, jog „Vernee X“ puikiai susitvarko su užduotimis net tuomet kai vienu metu būna įjungta 50 įvairiausių programėlių.

Tokį stabilų šio išmaniojo telefono veikimą užtikrinta 6 GB operatyviosios (RAM) atminties ir naujasis „Mediatek Helio P23“ procesorius, o paminėjimo verta ir „VOS“ vartotojo aplinka, kuri sukurta pagal „Android 7.1“ operacinės sistemos versiją.

Žvelgiant į baterijos tarnavimo laiką – reikėtų paminėti, jog po įvairiausių programėlių naudojimo tuo pačiu metu, daugybės didelių žaidimų žaidimo maždaug 5 valandas, įrenginio baterija išsikrovė vos 35%. Toks rezultatas rodo, jog „Vernee X“ išsiskiria puikia optimizacija ir geba tinkamai pasiskirstyti turimą energiją.

Dėka naujausios „Vernee“ naudojamos vartotojo sąsajos „VOS“ optimizuotos energijos taupymo sistemos „Vernee X“ suteiks ilgą baterijos tarnavimo laikotarpį. Tiems, kurie nežinote – pasakysime, jog telefone integruota 6200 mAh talpos baterija.

Gamintojo teigimu, naujasis „Vernee X“ gali suteikti net 2,5 dienos baterijos tarnavimo laiko naudojantis telefonu įprastiniu rėžimu bei net 65 valandas pokalbių laiko. Pasitelkus specialų „Vernee“ naudojamą baterijos taupymo rėžimą galima pasiekti ir 4 dienų baterijos tarnavimo laiką arba net 76 dienas budėjimo režimu. 

„VOS“ naudojamas baterijos taupymo režimas leidžia koreguoti fone veikiančių programėlių nustatymus, todėl galite pasiekti geriausią įmanomą rezultatą.

Verta paminėti ir tai, jog „Vernee X“ palaiko „9V/2A“ greito įkrovimo technologiją, o siekiant užtikrinti saugų baterijos įkrovimą naudojama dvigubas baterijos apsaugos dizainas. Skelbiama, jog 5 minučių įkrovimo turėtų pakakti net 2 valandoms pokalbio, o per pusvalandį telefoną galima įkrauti tiek, jog pakaktų visai dienai. „Vernee X“ pilnai įkraunamas per 150 minučių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(12)
(3)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: