Tiesiog tobula idėja? Paprasčiausias būdas, kaip akimirksniu atitirpinti apledėjusius automobilio stiklus (Video)  (23)

Pašalinti nuo automobilio langų pernakt juos aptraukusį ledą pavyksta ne iš karto, todėl, ypač kai laiko anaiptol ne marios, ši užduotis ne juokais nervina. Metodai, kurių paprastai griebiamasi, t .y. ledo gremžimas ir automobilio šildymas užvedus variklį, žinoma, patikimi. Bėda tik ta, kad jie reikalauja pastangų ir verčia ne pagal paskirtį švaistyti degalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetainėje indy100.com rašoma apie vieno JAV piliečio išrastą itin paprastą ir visiems suprantamą būdą, kaip automobilio atšildymą paversti jokių didelių nepatogumų nesukeliančia smulkmena.

Išradimo autorystė priklauso Kenui Weathersui – orų pranešėjui, dirbančiam Teksase transliuojamo televizijos kanalo WATE 6 naujienų laidoje. Jo pasiūlytas sprendimas leis ilgam pamiršti, ką reiškia uoliai gramdyti ledą.

Pirmiausia turite pasigaminti skystį, kurį sudarytų dvi dalys izopropilo spirito ir viena dalis vandens. Šį mišinį reikia supilti į purkštuvą ir tiesiog užpurkšti ant apledėjusių langų. Veikiamas šio skysčio, ledas ištirpsta beregint, todėl prie vairo galėsite sėstis be jokio priverstinio mankštinimosi ar nervus tampančio laukimo.

Kaip tiksliai viską padaryti, galima sužinoti iš K. Weatherso įkelto vaizdo įrašo. Įrašas buvo paskelbtas 2016 metų sausį. Nuo to laiko jį peržiūrėjo daugiau nei 6 mln. internautų, taigi, akivaizdu, kad pasiūlymas vertas dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(25)
(36)
(-11)

Komentarai (23)