Internete nutekėjo įspūdingos naujojo „Leagoo S9“ nuotraukos, kurį gamintojo konkurse bus galima laimėti visiškai nemokamai  (0)

Praėjusiais metais stipriai Europoje išpopuliarėjusi Kinijos kompanija „Leagoo“ jau kuris laikas dirba prie savo naujo išmaniojo telefono „Leagoo S9“. Tačiau panašu, jog šįsyk gamintojas nusiteikęs taip lengvai neatskleisti informacijos apie šį įrenginį ir informaciją apie jį stengiasi laikyti paslaptyje. Tačiau kaip dažnai ir nutinka internete vis tiek pasirodė šio įrenginio nuotraukos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujojo „Leagoo“ flagmano nuotrauką nutekino internete gerai žinoma persona @VenyaGeskin1, kuris žinomas dėl dažnai nutekinamos vieno ar kito gamintojo informacijos. Nors kolkas daugiau informacijos ir nėra, tačiau iš pateiktų nuotraukų galima sužinoti tikrai nemažai. Visų pirma į akis krenta, jog telefonas turi „išpjovą“, kuri yra labai panaši į „iPhone X“ telefone esančią.

Kaip matome iš nuotraukų, „Leagoo S9“ nugarėlėje turės dvigubą kamerą, kurios bus išdėstytos vertikaliai, o tarp jų rasime LED blykstę. Nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų jutiklį, kuris bus įmontuotas kiek aukščiau vidurio. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog telefonas turės ir standartinę ausinių bei C tipo USB jungtį.

Ir nors pats gamintojas kolkas neatskleidžia šio išmaniojo telefono specifikacijų ir kitų detalių, tačiau suteikia galimybę dalyvauti diskusijoje ir ateityje taip laimėti „Leagoo S9“ visiškai nemokamai. Norite išbandyti savo laimę? Jums tereikia užsiprenumeruoti naujienlaiškį, kurį rasite oficialiame gamintojo puslapyje bei pasidalinti šiuo puslapiu su savo draugais socialinėje erdvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(1)
(4)
(-3)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: