Įdomus pasiūlymas gero garso ir stiliaus mėgėjams: kosminį laivą primenanti „Bluedio“ kolonėlė su atskiru žemų dažnių garsiakalbiu ir 3D garso technologija  (1)

„Bluedio“ - garsus garso technikos gamintojas. Kompanijos ausinės yra labai mėgstamos, o ir belaidės kolonėlės yra vertinamos neblogai. Tačiau ši yra kitokia. Tai - belaidė kolonėlė su trimis garsiakalbiais, pasižyminti 3D garso technologija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bluedio US 2.1 Channel Wireless Bluetooth Speaker“ Gearbest.com portale pavadinta kolonėlė iš tikrųjų traukia akį dėl savo dizaino. Kosminį laivą primenantis įrenginys susideda iš trijų kolonėlių, kurios atskiruose korpusuose. Akivaizdu, kad ši kolonėlė nėra skirta nešiotis su savimi, tačiau namie ji taps dėmesį traukiančiu dizaino elementu. Bet kodėl ji turi tris garsiakalbius?

Geras, kokybiškas garsas susideda iš gerai subalansuoto skirtingų dažnių mišinio. Šios  „Bluedio“ kolonėlės centre matote 59 mm žemų dažnių garsiakalbį, už kurios yra ir pasyvus žemų dažnių elementas. Iš abiejų pusių jį supa du 40 mm vidutinių ir aukštų tonų garsiakalbiai.

Taigi, garsas yra puikiai subalansuotas, pasižymintis stipriais žemais dažniais. Nors ši kolonėlė puikiai gros visokią muziką, ją itin džiaugsis šiuolaikinės muzikos, pasižyminčios žemų tonų gausa, gerbėjai.

Tačiau  „Bluedio“  nebūtų  „Bluedio“, jei į šį įrenginį neįdiegtų ir garsios 3D garso sistemos. Įjungiama vienu mygtuko paspaudimu sistema sukuria įspūdingą erdvinio garso įspūdį - atrodo tartum skirtingi garsai sklistų iš skirtingų kambario pusių.

Ši sistema labai patinka  „Bluedio“ ausinių turėtojams, tačiau ir kolonėlės šį efektą atkuria tikrai neblogai. Tiesa, turėkite omenyje, kad muzika įjungus 3D režimą tikriausiai skambės kiek keistai ar net iškraipytai - jis yra skirtas tik kompiuteriniams žaidimams ir filmams.

Jau sakėme, kad ši  „Bluedio“ kolonėlė nėra skirta nešiojimui. Jau vien dėl dizaino nebus patogu ją visada turėti savo krepšyje. Tačiau tai nereiškia, kad mobilumo jai nereikia. Ši kolonėlė turi 3000mAh ličio jonų bateriją, kuri užtikrina maždaug 5-7 valandų grojimą. Prie įrenginių ji jungiasi „Bluetooth 4.1“ ryšiu, kuris yra patikimas, greitas ir tausoja baterijos energiją.

Apskritai, ši kolonėlė yra puikus įrenginys namų garso sistemai. Ji groja garsiai ir kokybiškai, o ką jau bekalbėti apie išvaizdą.

 „Bluedio US 2.1 Channel Wireless Bluetooth Speaker“ kainuoja  €71,39.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)