Paskelbta solidi nuolaida kišeniniam, iš aliuminio lydinio pagamintam Hi-Fi muzikos grotuvui „Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player“ su FM radiju ir diktofonu viename  ()

Mėgstate klausytis muzikos, tačiau nepatinka tai daryti naudojantis išmaniuoju telefonu? Niekam ne paslaptis, jog muzikos grotuvai jau nebėra tokie populiarūs kaip buvo anksčiau, tačiau jie vis dar kuriami ir kai kurie yra tikrai verti Jūsų dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieną tokį grotuvą įsigyti siūlo ir internetinė parduotuvė „Cafago“, kuri išplatino pranešimą apie specialų pasiūlymą „Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player“ muzikos grotuvui, standartiškai šioje parduotuvėje kainuojantį beveik 60 eurų. Kaip bebūtų, parduotuvė skelbia, kad su nuolaidos kodu DA66 galima gauti net 60% nulaidą ir įsigyti šį grotuvą vos už 27,23 euro.

Pažvelkime į priežastis kodėl jis gali būti vertas Jūsų dėmesio.

„Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player“ išsiskiria tuo, jog tai nėra tiesiog muzikos grotuvas, tačiau su juo galima klausytis radijo bei įrašinėti girdimus garsus ar Jums svarbius pokalbius. Taigi, grotuvas atlieka ir diktofono funkciją. 

Nors muzikos klausytis galima ir iš telefono, o ir diktofono funkciją jis taip pat atlieka, tačiau FM radiją turi tikrai ne visi modeliai ir kartais jos labai pasigendama. Kitą vertus, jei norite telefoną naudoti kaip diktofoną, jį tenka padėti prie pranešėjo stalo ir taip liekate be telefono. Ne pats geriausias pasirinkimas, tad tokie univeralūs muzikos grotuvai su FM radiju ir diktofono galimybėmis nepraranda savo prasmės. 

Be to, jis turi 2" LCD įstrižainės ekraną (320*240 px raiška), kuriame pateikiama pagrindinė informacija apie grotuvo darbo režimus ir atkuriamą muzikos įrašą. 

Taip pat šis įrenginys turi 8GB talpos atmintį bei palaiko TF tipo atminties korteles iki 256 GB talpos, kur galėsite talpinti visus savo įrašus ar dainas.  Muzikos įrašai iš/į kompiuterį perkeliami per Micro-USB jungtį.

Tačiau renkantis tokį prietaisą – itin svarbu jo garso kokybė, tiesa? Šis, itin patrauklia kaina išsiskiriantis, grotuvas veikia su dviejų branduolių „Cortex-M3“ procesoriumi, kuris užtikrina aukštą garso kokybę iki 192kHZ/24 bit, o taip pat ir palaiko pagrindinius „DSD64/128/286“ bei daugumą kitų garso formatų: DSD64, DSD128, DSD256 (.dff & .dsf), FLAC (iki 192kHz/24bit), ALAC (iki 192kHz/24bit), APE (iki 96 kHz/24bit), WAV (iki 192kHz/24bit), MP2, MP3, WMA ir dar daug kitokių formatų.

Be geros garso kokybė - „Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player“ grotuvas išsiskiria ir talpia baterija.

Muzikos grotuvas turi integruotą 1400 mAh talpos bateriją, kurios, anot gamintojo, gali užtekti iki 30 valandų muzikos klausymo. Žinoma, tai priklauso kokiu garsumu mėgstate klausytis, tačiau baterijos tarnavimo laikas atrodo išties puikiai. Verta paminėti ir tai, jog šį grotuvą Jūs galėsite sujungti ir su kitomis garso priemonėmis ir taip mėgautis dar geresnės kokybės garsu.

„Dodocool 8GB Hi-Fi Music Player“ išsiskiria ir puikiu dizainu. Grotuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir yra pilkos spalvos, o svoris siekia vos 108 gramus. Tik pažvelgus į grotuvą į akis krinta ir tai, jog viskas jame išdėstyta itin tvarkingai ir patogiai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(5)
(8)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: