Kinijos turgelio stebuklai: itin lengvas ir mobilus naujos kartos „Lenovo“ planšetinis kompiuteris „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“ su 8“ IPS ekranu ir „Android 7.1“ (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad planšetinių kompiuterių pasiūla per paskutiniuosius keletą metų gerokai susitraukė. Ir šiuo atveju skaudžiausia tai išgirsti tiems skaitytojams, kurie jau spėjo susigyventi su planšetiniais kompiuteriais bei jų teikiamais privalumais. Vis dėlto viskas nėra taip blogai kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, kadangi kinai ir toliau aktyviai domisi naujos kartos planšetinių kompiuterių gamyba. Dar daugiau pasitikėjimo šiai rinkai prideda ir tokios gerai visame pasaulyje žinomos bendrovės, kaip „Lenovo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu tiesiog planuojate įsigyti naują planšetinį kompiuterį, tačiau prioriteto „Lenovo“ šį kartą neteikiate, tuomet rekomenduojame pasidomėti visais šios savaitės „Hot Tablets & Laptops Deals“ išpardavimo pasiūlymais. Tuo tarpu tiems pirkėjams, kurie labiau pasitiki gerai žinomu prekiniu ženklu, šį kartą siūlome susipažinti su naujos kartos „Lenovo“ planšetiniu kompiuteriu „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“.

Šiuo atveju norėtųsi pradėti nuo to, kad „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“ yra aprūpintas kokybišku 8 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1920 x 1200) ir taip pat gali pasigirti integruotu piršto antspaudų skaitytuvu. Be to, šis planšetinis kompiuteris sveria vos 302 gramus ir yra itin mobilus, kadangi išsiskiria optimaliais 21 x 12,3 x 0,7 cm korpuso matmenimis.

Papildomo prestižo šiam naujos kartos planšetiniam kompiuteriui, žinoma, taip pat suteikia ir santykinai našus aštuonių branduolių centrinis procesorius „Qualcomm Snapdragon 625“. Priminsime, kad šį procesorių daugelis mobilių įrenginių gamintojų pamėgo dėl to priežasties, nes jis pasižymi itin optimaliomis energijos suvartojimo sąnaudomis. Būtent dėl tos priežasties „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“ be papildomos įkrovos gali veikti santykinai ilgai net ir turėdamas tik 4850 mAh talpos bateriją.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad planšetinis kompiuteris „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“ yra aprūpintas 4 GB operatyviąja RAM atmintine, 8 megapikselių kamera, dviejų dažnių (2,4 GHz + 5 GHz) IEEE 802.11ac standartą palaikančiu WiFi ryšio moduliu bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę. Galiausiai rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į tai, kad šiame planšetiniame kompiuteryje yra įdiegta viena naujausių „Android 7.1“ operacinės sistemos versijų, o kas svarbiausia, ji taip pat palaiko lietuvių kalbą.

Žinoma, šiuo atveju reikia susitaikyti su tuo, kad už techniškai pažangią aparatinę įrangą teks mokėti šiek tiek daugiau nei įprastai. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėse parduotuvėse „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“ šiuo metu galima įsigyti už maždaug 230 eurų.

Vis dėlto jeigu tikrai susidomėjote šiuo planšetiniu kompiuteriu, tuomet skubame pranešti, kad pasinaudoję LenovoXiaoxin nuolaidos kodu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ galite gauti papildomą apie 20 eurų siekiančią nuolaidą, kas reiškia, kad galutinė „Lenovo Xiaoxin TB - 8804F“ kaina bus vos 203 eurai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(12)
(-6)

Komentarai ()