Dar vienas šiurpus išmanaus telefono baterijos sprogimas, tačiau šįkart „iPhone“ kaltinti negalima (Video)  (5)

Vienoje Kinijos prekyvietėje, kur pardavinėjami naudoti elektroniniai prietaisai, nutikęs įvykis šokiravo ne tik jį mačiusius žmones, bet ir milijonus „iPhone“ mobiliųjų telefonų savininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįvardytas vyras bandė nusipirkti „iPhone“ mobilųjį telefoną, bet prieš tai norėjo įsitikinti, ar jo baterija yra originali. Tai jis bandė patikrinti keistu būdu – įkąsdamas į bateriją. Vos jam įsidėjus bateriją į burną, pasigirdo sprogimo garsas ir kilo žiežirbų debesis.

Ličio baterijos, naudojamos gaminant „iPhone“, gali būti išimtos tik specialistų. Pats klientas to padaryti negali. Kadangi tai buvo naudotas mobilusis telefonas, tikėtina, jog baterija nebuvo originali. Daugybė naudotų elektroninių prietaisų pardavėjų dažnai pakeičia brangias ličio baterijas pigesnėmis, pagamintomis Kinijoje.

Išsigandęs nukentėjusysis greitai paleido iš rankų sprogusią bateriją, o parduotuvėje buvę žmonės nustebę atsisuko. Laimei, niekas nepatyrė jokių sužalojimų, tačiau vis dar nėra aišku, kodėl baterija išvis sprogo.

Kai kurie sako, kad ji buvo pasenusi, bet neatskleidžiama, ar tai buvo originalas, ar pigesnis pakaitalas.

Keistas vyro elgesys ir telefono sprogimas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (5)