Oficialiai pristatyta „Vernee X“ versija su 4 GB RAM ir 64 GB ROM: vidutinės klasės flagmanas už biudžetinio telefono kainą (Video)  (1)

Kinijos išmaniųjų telefonų kompanijų gaminamų produktų kokybe jau spėjo įsitikinti ne vienas klientas, tuo pačiu ir lietuviai. Dažnu atveju tokie išmanieji telefonai savo techniniais parametrais niekuo nenusileidžia visame pasaulyje gerai žinomiems „brandams“. Tačiau kaina dažnu atveju skiriasi ne procentais, o net kartais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir kompanijos „Vernee“ išleistas naujausias jų flagmanas „Vernee X“. Šis falgmanas pirmiausia pasirodė su 6GB RAM + 128 GB ROM versija, o dabar jau pilnai anonsuotas ir kuklesnis jo modelis su 4 GB RAM + 64 GB ROM. Pastarasis modelis šią savaitę jau buvo prieinamas išankstiniams užsakymamas, tačiau pats gamintojas tik dabar oficialiai išplatino pranešimą spaudai apie telefono oficialų anonsą ir jo įtraukimą į gamintojo svetainę. 

Galima pasižvalgyti, ar niekas nepasikeitė su specifikacijomis nuo išankstinių užsakymų. 

Oficialiai skelbiama, kad naujoji „Vernee X“ 4 GB RAM + 64 GB ROM versija išsiskiria didžiuliu 6 colių FHD (18:9 santykio) ekranu su 2160x1980px raiška. Pasak „Vernee“, ekrano santykis su visu telefonu pasiekė net 83,8 %. Toks didelis ekranas užtikrina patogesnį bei aiškesnį vaizdų perdavimą ir nors ekranas yra išties didelis, bet patį telefoną yra patogu laikyti ir viena ranka. 2.5D stiklas ir išskirtiniai „Vernee X“ kampai užtikrina gražų telefono dizainą.

Abi „Vernee X“ versijos: 4 GB RAM + 64 GB ROM ir 6 GB RAM + 128 GB ROM turi dvigubas galines kameras 16 MP + 5 MP su didele f/2.0 diafragma bei PDAF greito fokusavimo technologija. Taip pat dvigubas priekines 13 MP + 5 MP kameras.

4 GB RAM + 64 GB ROM „Vernee X“ turi net 6200 mAh talpos bateriją, kurios, pasak gamintojo, įprastai naudojant užtenka 2,5 paros arba 65 valandoms pokalbių. Įjungus papildomą energijos taupymo režimą telefonui energijos užteks iki 4 dienų. Žinoma, „Vernee X“ palaiko greito įkrovimo 9V/2A technologiją, o naujausias dvigubas akumuliatoriaus apsaugos sprendimas užtikrins ne tik greitą, bet ir saugų įkrovimą.

„Vernee X“ aprūpintas naujausiu „Helio P23“ aštuonių branduolių procesoriumi. O naudojant 4 GB RAM + 64 GB ROM telefono veikimas yra sklandus, greitas bei stabilus. Tokia parametrų konfiguracija užtikrina daugumos vartotojų kasdienius poreikius ir net žaidiant daug resursų reikalaujančius žaidimus telefonas nepatiria kažkokių nesklandumų.

Žinoma telefonas aprūpintas veido atpažinimo „FACE ID“ technologija, dėl kurios telefoną atrakinsite vos per 0,2 sekundės. O telefono nugarėlėje yra pirštų nuskaitimo jutiklis. Vernee X“ 4 GB RAM + 64 GB ROM telefono operacinė sistema gali būti atnaujinta iki „Android 8.1 Oreo“. Be to, „Vernee X“ palaiko dvi „SIM“ korteles 4G ryšio tinkle.

Gamintojo pateikiama informacija apie naujojo „Vernee X“ 4 GB RAM + 64 GB ROM specifikacijas:

Tad „Vernee X“ telefono parametrai prilygsta garsiausių kompanijų flagmanams, o kaip dėl kainos?

Čia jau prasideda smagiausia dalis. Toks „Vernee X“ 4 GB RAM + 64 GB ROM telefonas internetinėje parduotuvėje „Aliexpress.com“ dabar kainuoja 163 eurus, tačiau įvedus specialų nuolaidos kodą: verneex464 jį įsigysite su 30 dolerių (24.18 eurų) nuolaida.

Parduotuvėje „Gearbest“ kol kas šiam modeliui priimami išankstiniai užsakymai, o kainos yra gana panašios - už „Vernee X“ 4/64 GB prašoma 166€, tuo tarpu „Vernee X“ 6/128 GB kainuoja 208€.

„Vernee“ kompanija taip pat informuoja, kad įsigijus šį telefoną bei apsilankius jų puslapyje įgysite galimybę laimėti dar vieną telefoną nemokamai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: