Kur dar kasdieniame gyvenime galima pritaikyti autopilotus? Tik pažiūrėkite, ką sugalvojo Nissan - automatiškai susitvarkančios šlepetės, stalai, kėdės ir net pagalvės! (Video)  (1)

Park Ryokan viešbutyje Japonijoje atsirado šlepetės, stalai ir grindų pagalvės, kurios į vietą grįžta pačios, naudodamos Nissan sukurtą technologiją. Automobilių gamintojo naujienos pristatytos sausio 25 dieną


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-27 Kur dar kasdieniame gyvenime galima pritaikyti autopilotus? Tik pažiūrėkite, ką sugalvojo Nissan - automatiškai susitvarkančios šlepetės, stalai, kėdės ir net pagalvės! (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reklaminiame filmuke matome, kaip paspaudus mygtuką, išmėtytos svečių šlepetės grįžta prie įėjimo į kambarį ir tvarkingai išsirikiuoja. Lygiai taip pat paprastai mygtuko paspaudimu į vietas galima grąžinti stalą ir prie jo – sėdimąsias pagalves. Visi šie daiktai turi ratukus, matorą ir jutiklius, kuriais naudodamiesi jie gali judėti reikiama trajektorija.

ProPilot Park automatinio parkavimo sistemą Nissan pristatė 2017 m. spalį naujausioje elektromobilio Nissan Leaf versijoje. Jutikliais ir kameromis automobilis nustato savo padėtį, randa stovėjimo vietą ir savarankiškai ten atsistoja.

Nissan pažymi, kad Park Ryokan viešbutyje naujoji technologija naudojama lankytojų pramogai ir darbuotojų darbo palengvinimui.

2016 metų vasarį kompanija vieton sugrįžtančius biuro krėslus.





Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)