Ypatingas automobilis garsaus aktoriaus garaže - kas per žvėris yra „Rezvani Tank“ visureigis?  (1)

JAV aktorius, dainininkas ir muzikos prodiuseris Jamie Foxxas įsigijo grėsmingai atrodantį automobilį. Apie savo pirkinį 50 metų pramogų verslo žvaigždė paskelbė savo „Instagram“ paskyroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinį vaidmenį filme „Ištrūkęs Džango“ suvaidinęs aktorius su šiuo visureigiu ketina „suvažinėti visokias nesąmones“, todėl kai jis bus blogos nuotaikos, aplinkiniams teks pasisaugoti.

J. Foxxas garaže atsidūrė Kalifornijos valstijoje, Irvino mieste įsikūrusios kompanijos „Rezvani“ kūrinys – keturių durų, penkių sėdimų vietų visureigis.

Nedidelės firmos gamoje „Tank“ pavadintas modelis surenkamas greta „Beast“ serijos superautomobilių.

Gamintojas jau priima užsakymus, o iš potencialių klientų imamas 1000 dolerių (844 eurų) dydžio užstatas.

Visus keturis ratus suka iš „Chrysler“ pasiskolintas 6,4 litro darbinio tūrio V8 tipo „Hemi“ variklis, kurio maksimali išvystoma galia siekia 500 AG.

Tikslesnė techninė charakteristika neatskleidžiama, žinoma tik tiek, kad tai yra klasikinės rėminės konstrukcijos visureigis, sukurtas „Jeep Wrangler“ pagrindu.

Kompanija drąsiai skelbia, kad „Tank yra pats tvirčiausias visureigis rinkoje. Tarsi patvirtindama šį teiginį klientams siūlo galimybę pasirinkti šarvuotą kėbulą.

Bazinės komplektacijos modelio kaina prasideda nuo 178 tūkst. dolerių (150 tūkst. eurų). Karinės technikos įkvėptas „Tank“ stilius yra futuristinis, tačiau tuo pat metu itin griežtas.

Bauginantį įvaizdį sustiprina didžiulė prošvaisa ir bekelei skirti didžiuliai ratai su grubaus rašto padangomis. Nuotraukose užfiksuotas ir vienas netikėtas konstruktorių sprendimas – galinių durų vyriai yra gale, todėl jos atsidaro į priešingą pusę nei priekinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai (1)