Ryškiausia „iPhone X“ naujovė persikelia į „Android“: pirmieji tą turės „LEAGOO S9“, bet tai tik pati naujos istorijos pradžia? (Video)  (2)

Vos tik buvo pristatytas „iPhone X“ iškart pasipylė diskusijos apie išmaniųjų telefonų ekranų tipus. Daugumai išmaniųjų telefonų naudotojų ir šios srities specialistų „iPhone X“ specifinis ekrano sprendimas – U formos „Notch“ ekranas – atrodė visiška naujiena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau su kiekviena diena įsibėgėjant diskusijoms ir pradėjus naudotis „iPhone X“ telefonu, jo vartotojai įsitikino, kad šis ekrano tipas nuo kitų skiriasi išvien teigiamomis savybėmis.

Tačiau „Notch“ ekrano iki šiol neturėjo telefonai, kuriuose įdiegta „Android“ operacinė sistema. Visgi, išmaniųjų telefonų rinkoje techniniai sprendimai yra labai greitai pritaikomi prie vartotojų poreikių ir „Apple“ jau nebėra vienvaldis lyderis.

Jau vasario 26 d. prasidės kasmetinė oficiali mobiliosios elektronikos paroda „MWC 2018“. Šiai parodai daugelis išmaniųjų telefonų kompanijų intensyviai ruošia pristatyti savo naujoves. Ir tam besiruošdami smalsiausiems technologijų ir naujovių ieškotojams vis pateikia po keletą intriguojančių detalių.

Kaip ir atėjusi paskutinioji naujiena iš „LEAGOO“ kompanijos apie jų būsimą flagmaną „LEAGOO S9“, kuris kaip pranešama bus ne ką prastesnis už „iPhone X“.

Kiek ankščiau „LEAGOO“ kompanija informavo, kad „LEAGOO S9“ telefonas turės „Notch“ tipo ekraną, kaip ir „iPhone X“ telefonas. O dabar „LEAGOO“ informuoja, kad tai bus ko gero pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su tokio tipo ekranu, kurio operacinė sistema bus ne „iOS“, bet „Android 8“.

Ar pasitvirtins ši informacija? Belieka tik laukti. Pagal „LEAGOO“ produktų pristatymo planus naujausio „LEAGOO S9“ pristatymas numatomas per „MWC 2018“ parodą Barselonoje, drauge su Anglijos „Premier League“ komanda „Tottenham Hotspur“ vasario 26 d.

Tačiau, jei ši informacija pasitvirtins, tai akivaizdu, kad šio ekrano tipo sulauksime daugelyje naujų telefonų su „Android“ operacine sistema. Naujausi techniniai sprendimai, žinoma tie, kuriuos labai teigiamai priima vartotojai, greitai tampa įprastu dalyku.

Tai buvo akivaizdžiai matoma tiek su dvigubomis kameromis, tiek ir su „Face ID“. Juk dabar net biudžetis telefonas jau neįsivaizduojamas be tokių savaime suprantamų technologinių sprendimų, nors šios naujovės atsirado vos prieš metus.

Kad būtų įdomiau laukti naujovių pristatymo „LEAGOO“ kompanija kviečia prisijungti prie diskusijų apie naująjį „LEAGOO S9“ ir žada vienam laimingajam padovanoti šį telefoną. Sėkmės visiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai (2)