Tai bus pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su „Helio P70“ procesoriumi: „Ulefone“ skelbia, kad paruošė tikrą „bombą“ „MWC 2018“ parodai  ()

Mobiliųjų technologijų paroda „MWC 2018“ yra didžiausias šiuolaikinių išmaniųjų telefonų technologijų renginys. Šiais metais „MWC 2018“ paroda vyks vasario 26 d. – kovo 1 d. Barselonoje. Šioje parodoje dalyvaus dauguma išmaniųjų telefonų gamintojų ir demonstruos savo naujausius įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ulefone“, Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas nebus išimtis ir pristatytas savo naujienas.

Tad ko galime tikėtis iš „Ulefone“?

„Ulefone“ kompanija teigia, kad jie „MWC 2018“ parodoje pristatys tikrą „bombą“: pademonstruos savo naująjį flagmaną – „Ulefone T2 Pro“.

Jau patvirtinta, kad „Ulefone T2 Pro“ bus pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas, kuriame bus įdiegtas naujausias ir galingiausias „MediaTek Helio P70“ procesorius.

Iš ankščiau žinoma, kad „MediaTek“ dirba prie vidutinės ir aukščiausios klasės procesorių, o naujausias jų produktas – „Helio P70“ lustų rinkinys – išsiskirs galingu ir efektyviai dirbančiu „Cortex-A73“ skaitmeninio signalo procesoriumi („Al-powered DSP“), pažangia 12 nm „FinFET“ technologija ir „Google“ antros kartos mašininio mokymosi „TensorFlow“ technologija, dėl kurios bus užtikrintas aukščiausios kokybės darbo našumas su mažesnėmis energijos sąnaudomis.

Be to, remiantis naujais „Antutu“ rezultatų duomenimis, „Helio P70“ procesoriaus rezultatai (156 906) viršija „Qualcomm 660“ procesoriaus rezultatus (105 506) ir yra labai arti „Qualcomm 835“ procesoriaus (apie 173 000) darbo našumo rezultatų.

Nepaisant daug žadančio „Helio P70“ procesoriaus, nutekėjo ir daugiau informacijos.

„Ulefone T2 Pro“ turėtų būti aprūpintas „Notch“ tipo ekranu, kurį turi ir „iPhone X“ bei turės dvigubas kameras. Tačiau kol kas neaišku ar bus pirštų anstpaudų skaitytuvas, tad belieka tik spėlioti.

Ir apskritai, visos galutinės „Ulefone T2 Pro“ specifikacijos dar nėra aiškios, tad belieka tik laukti mobiliųjų technologijų „MWC 2018“ parodos ir stebėti kokios informacijos dar pateiks „Ulefone“ kompanija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(16)
(-10)

Komentarai ()