Tai, ką šiemet Dakare padarė lietuviai, yra tiesiog fantastiškas pasiekimas: pasiteisino visai kitokia taktika, nei taikė kitos komandos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-02-07 10:25
Aš nesuprantu kaip jie sugeba pasiklysti, nebent jiems neleidžia naudotis GPS?
NoWins 2018-02-07 11:09
Dakare jie negali naudotis tokiu GPS, prie kokio mes įpratę. Jie naudoja organizatorių visiems išduodamą vienodą GPS įrangą, kuri rodo tik greitį ir kompasą.
namaste 2018-02-07 11:30
Kitaip tariant važiuoja pagal legendą arba kelio knygą https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/or ... bbbeb1.jpg
AAA000 2018-02-07 21:36
tiesiog uzkniso dideles gamintoju komandas kilotis i ta pietu Amerika, liko beveik vien mazos. tai ir pasistume i virsu matematiskai, nes tikruju - naujausia technika aprupintu lenktyninku kiekis susitrauke. jei ziuret pagal atsilikta laika nuo lyderiu - tai nieko jie cia labai naujo neparode. tiesiog atsakingai atvaziavo visa ruoza - su kuo ir sveikinu. tas matosi motocikluose - ten komandu daug ir vietos net penkiasdesimtuke nera maziems... issikvepia tas Dakaro ralis - galetu jau grizt i Afrika. furu klase, kur man asmeniskai idomiausia - isvis tuoj uzsilenks... net ir baltarusiams pradejus dalyvaut, neber azarto. nei europieciu, nei japonu skaityk ner... CCCP technologijos tarpusavy tuoj lenktyniaus vietoj tu kazkokiu niekam neidomiu atviru bagiu-mini dzipu geriau galejo ivest mazuju krovininiu busiku klase. tipo mini furos su 2 vairuotojais. transportine technika pasauly juk smarkiai populiaresne.
SaMaras 2018-02-07 21:55
AAA000 naujausios technologijos ten praktiškai nieko nevaidina, didžiosioms komandoms vaidina pinigai. O kamaze ar maze rusiško ar baltarusiško nebent kokią plastmasę gali rasti, ir tikrai ne nuo cccp laikų.
AAA000 2018-02-07 22:24
bet kokiam automobilyje ne paskiros detales svarbiausia, o kebulo koncepsija. paziurek kiek buna visokius tipo "nauju" gamintoju, prikista brangiausiu mazgu - o net iki finiso nenuvaziuoja. sovietai turi neisemiama bekeliu patirti, del to gana vykusios konstrukcijos furos. ten juos net isdurt norejo kazkada europiniai - varikli turejo perstumdyt pries pat lenktynes, nes itvirtinimo apribojima ten kazkoki isgalvojo amerikieciai nedalyvauja butent del to - nes spjauna ant konstrukciniu apribojimu. negalvok kad tame Dakare ten viskas svaru ir sportiska. ten biznis irgi. o jei nebepritrauks didziuju gamintoju - tai beliks tik prancuzisko slamsto reklameriai...japonai tiesiog bendrus koncernus su prancuzais sukure, nes jiems reikia europietiskos rinkos, susimoka - del to ju nelabai dirbtinai riboja. o megeju lygis nelabai manes domina.