Tai lengviausias ir ploniausias nešiojamas monitorius pasaulyje: „Asus ZenScreen“ pelnė du prestižinius geriausio dizaino apdovanojimus (Video)  ()

Dabar monitorių pasirinkimas yra išties didelis, tačiau, tokių, kurie išsiskirtų savo funkcionalumu, puikiais dizaino sprendimais ir technologinėmis inovacijomis, keista, bet nėra tiek daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau tik ne „Asus“, ši kompanija vis praplečia fantazijos ribas.

Ne išimtis ir jų „Asus ZenScreen“ monitorius. Tokiomis savybėmis pasižymintis monitorius yra vienintelis pasaulyje. Ir taip teigia ne tik pati „Asus“ kompanija, ar jos ištikimiausi gerbėjai, bet ir tarptautinį pripažinimą turintys specialistai.

Japonijos ir Vokietijos dizaino specialistų „Asus ZenScreen“ buvo išrinktas kaip pats geriausias 2017 metų monitorius.

Tarptautinė Japonijos dizaino specialistų komanda apdovanojo „Asus ZenScreen“ monitorių „Good Design“, o Vokietijos dizaino specialistų komanda prestižiniu „IF COMPUTEX“ apdovanojimu.

IF specialistų argumentai:

1) „Asus ZenScreen“ monitorius pasižymi aukščiausio lygmens suderinamumu. Tai pirmasis toks nešiojamas monitorius, kuris suteikia hibridinį USB signalo sprendimą. Galima „Asus ZenScreen“ monitorių suderinti su bet kuriuo kompiuteriu, kuris palaiko 3.0 USB arba USB C-tipo jungtis.

2) Aukščiausio lygmens paslankumas – ploniausias pasaulyje (8 mm) ir lengviausias (780 gr.) nešiojamas monitorius.

3) Auščiausio lygmens lankstumas – ergonomiškas ir protingai apgalvotas sulankstomas dėklas užtikrina monitoriaus apsaugą bei suteikia didelį lankstumą pasiūlydamas 4 skirtingus žiūrėjimo būdus, įskaitant „portreto“ ir „panoraminio“ vaizdo galimybes.

4) Ilgaamžiškumas – metalinis korpusas apsaugo patį monitoriu bei suteikia aukščiausios klasės išvaizdą.

5) Patogus vartotojui – automatinis pasukimas, ekrano valdiklis, mėlynos šviesos ir mirgėjimo filtrai.

Prie specialistų komentarų reikėtų tik papildomai pridėti, kad „Asus ZenScreen“ monitorius yra 15,6 colių (39,6 cm), FULL HD (1920x1080) ir su 178/178 (16:9) peržiūros kampu. Tad perduodamas vaizdas yra aukščiausios kokybės, o novatoriškas sulankstomas Smart dėklas apsaugo monitorių nuo dulkių ir įbrėžimų. Taip pat gali būti naudojamas kaip palaikymo atrama „portreto“ ar „panoraminio“ vaizdo atžvilgiu.

Pati „Asus“ kompanija taip pat labai džiaugėsi šiais įvertinimais ir teigė, kad tai geriausias įvertinimas nuolatiniam „Asus“ kompanijos įsipareigojimui ieškoti vis kokybiškesnių dizaino ir technologinių naujovių.

Šiuo metu šis prestižinis ir tarptautinį pripažinimą pelnęs „Asus ZenScreen“ monitorius internetinėje parduotuvėje Skytech.lt parduodamas už 277 eurus. Verta paminėti, jog šis monitorius kainavo ir 289 eurus, taip pat jam suteikiama net 36 mėnesių garantija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()