Šias ausines išbandęs apžvalgos autorius liko sužavėtas – „iki šiol dar niekada niekam nesu davęs 10 balų, bet ką gi – šios ausinės išties vertos 10-tuko“ (Apžvalga, Video)  (2)

Perkant išmanųjį telefoną iš Kinijos, gana dažnu atveju, standartinio 3,5 mm audio jungties nebuvimas tampa nemalonia naujiena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau „Xiaomi“ kompanija siūlo sprendimą ir pristato savo sukurtas į ausis įstatomas USB C-tipo ausines.

Tai išties įdomus ir iš pažiūros geras variantas muzikos mėgėjams. Nors šios ausinės yra labai panašios į „Xiaomi Hybrid Pro“, bet yra USB C-tipo.

Tačiau ar šios USB C-tipo ausinės užtikrina kokybišką muzikos perdavimą, ar jų aplinkos triukšmo slopinimo technologija veikia 100 %?

Šias ausines išbandęs Unbox Junkie teigia, kad „tai geriausios ausinės kokias iki šiol esu bandęs“. Tad pasižiūrėkime įdėmiau į „Xiaomi“ USB C-tipo ausines.

Pakuotėje yra specialus medžiaginis „Xiaomi“ maišelis ausinėms, instrukcija kinų kalba ir papildomos ausinių pagalvėlės. Iš principo tai standartinis „Xiaomi“ ausinių pakavimas. Viskas sudėliota saugiai ir kompaktiškai.

Tik viena labai įdomi detalė, kuria pastebi Unbox Junkie. Jis rankoje (žiūrėkite į nuotrauką aut. past.) laiko papildomą ausinių apsaugą, kuri dar geriau padeda išlaikyti ausines ausyse.

Kai labai intensyviai judama ar sportuojama, ausinės tvirtai laikosi ir neiškrenta iš ausų. Štai šitaip jos turi būti uždedamos (žiūrėkite nuotraukoje aut. past.). Unbox Junkie teigimu, tai taip malonu, kad „atrodo, jog ausys atsigulė į medvilninę lovą, jei tik galima taip apibūdinti :)“.

Ausinių laidas iki išsišakojimo yra dengtas medžiaga, o toliau – guminis. Valdymo blokas susideda iš 3 mygtukų. Šone yra specialus ANC – triukšmo slopinimo jungiklis, kurį įjungus per 2 sekundes pradeda veikti ši technologija ir užsižiebia labai mažytis LED šviestukas.

Išbandžius „Xiaomi“ USB C-tipo ausines muzika yra puikios kokybės, o ANC technologija veikia be priekaištų. Nesigirdi jokio pašalinio triukšmo.

Išvados

Papildoma „Xiaomi“ USB C-tipo ausinių apsauga yra tiesiog nuostabus dalykas. Šios ausinės ir taip buvo ergonomiškos, bet šis sprendimas tiesiog fantastika. Paprastas valdymas, ANC technologija ir titanas – tai labai solidu.

Apžvalgos autoriaus teigimu „Xiaomi“ USB C-tipo ausinės yra tikrai geresnės nei „Xiaomi Hybrid Pro“ už 20€– „iki šiol dar niekada niekam nesu davęs 10 balų, bet ką gi – šios ausinės išties vertos 10-tuko“.

Šiuo metu juodas „Xiaomi“ USB C-tipo ausinės internetinėje Gearbest.com parduotuvėje su 15 % nuolaida galima įsigyti už 48 eurus, o baltas – už 58 eurus.

Pagrindinės „Xiaomi“ USB C-tipo ausinių charakteristikos:

1) skaitmeninis triukšmo mažinimo valdymo blokas (ANC) užtikrina triukšmo slopinimą;

2) USB C-tipo kištukas;

3) mikro-elektromechaninis mikrofonas;

4) dinaminė ir subalansuota konstrukcija užtikrina kokybišką muziką;

5) metalinės detalės padengtos titanu užtikrina ilgaamžiškumą;

6) 112 dB, 32 omai, 50-2000 Hz;

6) sveria 0,02 kg, 1,25 m. ilgio laidas, ergonomiškas dizainas.

Prašome atkreipti dėmesį:

1) Šios „Xiaomi“ C-tipo ausinės suderinamos su „Xiaomi 5 / 5S Plus / 6 / Mix / Note 2“. Nesuderidamos su „Xiaomi 5C“ ir „Redmi Pro“;

2) Taip pat rekomenduojame atnaujinti mobiliųjų telefonų operacines sistemas iki naujausių versijų, kad gautumėte visas funkcijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai (2)