Geriausia 2017 m. žaidimų klaviatūra pagal „IF COMPUTEX“: už ką apdovanota „ASUS ROG Horus GK2000“  ()

Norint 100% mėgautis kompiuterinių žaidimų teikiamais malonumais, tikrai neužtenka įprastos klaviatūros. Dažnu atveju ji yra nepatogi, neturi būtinų funkcijų, yra neergonomiška ir tėra tinkama tik, geriausiu atveju, patiems paprasčiausiems žaidimams arba tiems, kam žaidimai tėra nedidelė laisvalaikio dalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikras žaidimų mėgėjas puikiai supranta, kad tik aukščiausios kokybės ir moderniausiomis technologijomis aprūpinta klaviatūra gali leisti pilnai pasinerti į kompiuterinių žaidimų pasaulį.

„Asus“ yra viena iš tokių kompnijų, kuri tai puikiai supranta. Jos sukurta „ASUS ROG Horus GK2000“ klaviatūra atrodo ne tik įspūdingai, bet yra aprūpinti naujausiais techniniais sprendimais.

Tai pastebėjo ir tarptautiniai dizaino specialistai iš Vokietijos. Jų vertinimu, „ASUS ROG Horus GK2000“ yra geriausia 2017 metų žaidimų klaviatūra pasaulyje ir yra verta „IF COMPUTEX“ apdovanojimo.

IF specialistų teigimu:

„Klaviatūra pavadinta „Horus“ – senovės Egipto dievybės vardu, kuri Egipto hieroglifuose dažnai vaizduojama sakalo pavidalu. Sprendimas klaviatūrai suteikti karo ir medžioklės dievo vardą yra labai tinkamas, kadangi ši, žaidimams skirta klaviatūra, yra sukurta pergalės link einantiems žaidėjams, kurie siekia agresyvaus tikslumo. Klaviatūra pagaminta su galingu MCU, turi pačią dinamiškiausią 16,8 M RGB apšvietimo efektų sistemą, o visi klaviatūros klavišai yra programuojami. Taip pat Cherry RGB MX mechaniniai jungikliai yra daugiau nei patvaresni. „Horus“ leidžia žaidėjams pasinerti į jaudinančią ir šaunią žaidimų aplinką.“

„Horus“ turi įmontuotą 32 bitų mikro-programuotą valdymo bloką (MCU) ir 8 MB atmintį. „Horus“ užtikrina puikų darbo našumą ir intuityvią ROG vartotojo sąsaja, kuri leidžia jums pritaikyti makrokomandų ir funkcijų klavišus taip, kad sudėtingos daugiakalbės komandos būtų įvykdytos vieno klavišo paspaudimu.

Galite išsaugoti iki 10 vartotojų profilių, naudodami pačios klaviatūros atmintį. Vilkite ir paleiskite („drag-and-drop“) įvairius išsaugotus profilius per „Profilio valdymo“ meniu.

„Horus“ klaviatūroje yra spacialūs aliuminio sparnai su specialiu titano efekto sluoksniu. Šie sparneliai papildo anodizuotą (nerūdijančią) klaviatūros apdailą, todėl „Horus“ turi grakščią ir gana agresyvią išvaizdą.

Kiekvienas „Horus“ klavišas yra užprogramuojams, tad galima priskirti kompiuterio ar pelės funkcijas, žiniatiklio valdiklius ir taip toliau.

Kadangi ši klaviatūra aprūpinta „ASUS Aura“, „Horus“ siūlo daugiau nei 16 milijonų spalvų variantų, todėl galima pritaikyti apšvietimo efektus taip, kad jie atitiktų jūsų unikalų žaidimų stilių.

„Horus“ turi nuimamą 47 x 70 mm. mentelę, kuri užtikrina patogią riešo padėtį. Dviejų pakopų reguliuojamas stovas leidžia lengvai pakeisti klaviatūros kampą, o ypač tvirti „Cherry Mx“ klavišai užtikrina ilgalaikį klaviatūros naudojimą. Tad tai ideali klaviatūra tiems, kurie nusiteikę maratoninėms žaidimų sesijoms.

„Horus“ taip pat turi ir atskirą mobliųjų įrenginių stovą. Tereikia įdėti telefoną kairiajame ar dešiniajame viršutiniame sparne ir viskas. Galite ramiai sau žaisti ir nepraleisite svarbaus skambučio.

Taip pat yra dvi USB jungtys ir integruota standartinė ausinių jungtis dar patogesniam naudojimuisi. O pačioje klaviatūroje esantys valdikliai leidžia sureguliuoti arba nutildyti garsą pasukant rankenėlę arba pakeisti šviesos diodų efektus neatkeliant rankų nuo klaviatūros.

Dabar ši fantastiška, tiesiog kiekvienam žaidimų mėgėjui būtina klaviatūra, internetinėje parduotuvėje Amazon.co.uk kainuoja 206 eurus. Tačiau būtina nedelsti, nes šių klaviatūrų skaičius labai ribotas - Lietuvoje daugelyje vietų ji jau išparduota ir kol kas ją surasti yra labai sunku. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()